• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

06.09.2020

18:41

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 168! Šestogodišnjak do nogu potukao našeg reportera! Crni se uhvatio u koštac sa mlađanim planinarom i naravno izgubio!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 168! Šestogodišnjak do nogu potukao našeg reportera! Crni se uhvatio u koštac sa mlađanim planinarom i naravno izgubio!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, imamo još jedan topao I sunčan vikend koji moramo maksimalno da iskoristimo za fizičke aktivnosti na otvorenom jer ovakve vremenske prilike neće trajati doveka. Uz to, uvodimo jednu novinu, da kada god možemo nađemo nekoga da brzo hoda ili trči zajedno sa nama uz uslov da je taj neko u boljog kondiciji nego mi. Postoje dva razloga za ovo, prvi je što je čovek socijalno biće i uvek mu je potrebno društvo, što najbolje vidite iz toga što se I vama I meni zasigurno smučilo da hodamo ulicama sami kao kakvi ludaci. Drugi je što nam treba neko sa znatno boljom kondicijom kako bi nas podsticao da I mi hodamo I trčimo što više I brže

Što se mene tiče za početak sam izabrao mog šestogodišnjeg sestrića Lava, koji ispunjava oba ova uslova jer je prezabavan I zanimljiv I samim tim je sjajno društvo, a uz to je planinar I bio sam siguran da je uprkos godinama za mene “Jusein Bolt” što se tiče kondicije. Kako ne bismo napamet šetali tamo vamo, zadali smo sebi cilj da pronađemo Lavu specijalan model automobila na daljinsko upravljanje, koji smo morali da potražimo u nekoliko radnji koje su sve na različitim krajevima grada I dosta udaljene jedna od druge. Kako bi ovaj trening imao smisla sve ovo smo radili u periodu dana kada je najtoplije a od radnje do radnje smo išli brzim hodom.


Iskreno, iako sam znao da je ovaj plavooki junoša, koji već godinama sa “Klincima planincima” osvaja vrhove po Srbiji fizički znatno spremniji od mene, bio sam iznenađen što me je toliko ubedljivo potukao do nogu I ostavio bez daha. Kako je vreme odmicalo, sve je izgledalo kao snimanje neke komedije, pošto je malo dete konstantno bilo ispred mene, iako je moj korak tri puta duži, I uz to me je nezadovoljno vukao da požurim I stignem ga. Nije sramota kada vas pobedi neko ko je bolji a pravo je zadovoljstvo I kada vidite da ima dece koja izuzetno cene fizičku aktivnost I brinu o svom telu što je danas retkost jer je sve više one inertne i gojazne koja potom postaju debelići kao mi. Moram da se pohvalim da smo na kraju ispunili cilj I pronašli željeni automobil, a uz to sam I uživao slušajući Lava jer sam se ja uprkos mojoj logoreji uglavnom koncentrisao na disanje.


Dragi moji nastavljamo jako I odlučno da maksimalno iskoristimo ovo lepo vreme I kraj leta. Vodimo računa šta jedemo, izbegavajući jaku I kaloričnu hranu koja nam po ovim vrućinama zaista nije ni potrebna I uz to svaki slobodan trenutak koristimo za fizičku aktivnost na otvorenom. Ide nam odlično I na pravom smo putu do konačne pobede nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima I gojaznošću. Jedino što nikako sebi ne smemo da dozvolimo je da odustanemo ili posustanemo, ali smo valjda do sada prelomili u sebi da to ne postoji kao opcija.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija