• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

21.09.2020

15:30

ZA OBRAZOVANJE I BEZBEDNOST DECE U ŠКOLAMA 114,5 MILIONA DINARA

Društvo

ZA OBRAZOVANJE I BEZBEDNOST DECE U ŠКOLAMA 114,5 MILIONA DINARA

Podeli vest

Кompanija NIS objavila rezultate konkursa u okviru programa “Zajednici zajedno”

U okviru programa „Zajednici zajedno 2020“, kompanija NIS podržaće 72 projekta kojima će biti unapređena digitalizacija nastavnog procesa i povećana bezbednost dece i nastavnika u školama širom Srbije. Rezultati konkursa objavljeni su na veb stranici http://www.nis.eu/rezultati-zajednici-zajedno-2020, kao i na sajtovima gradova i opština učesnica programa.

Programom su podržane osnovne i srednje škole iz 12 partnerskih gradova i opština u našoj zemlji, u kojima NIS ostvaruje najveći deo svojih poslovnih aktivnosti: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Кikinda, Кanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Upravo zato što su savremeni način obrazovanja i bezbednost dece u školama prepoznati kao prioritet za ulaganje, kompanija NIS će za ove projekte u 2020. godini donirati 114,5 miliona dinara.  Ovogodišnji program realizovan je u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Zajednicu unapređujemo zajedno!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija