• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

26.09.2020

19:59

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 189! Zasto nema Crnog dva dana? Otisao na Kopaonik na poslednje visinske pripreme pred hladne dane!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 189! Zasto nema Crnog dva dana? Otisao na Kopaonik na poslednje visinske pripreme pred hladne dane!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, mozda ste se pitali sta se desava sa mnom poslednja dva dana i zbog cega nismo imali merenje i odlucio sam da vam otkrijem misteriju

Morao sam poslom da otputujem na Kopaonik na nekoliko dana sto mi je uprkos napornim celodnevnim predavanjima koja su u programu odlicno doslo da svaki slobodan trenutak iskoristim za rekreaciju u prirodi i tako mozda iskoristim poslednje mestimicno tople dane na nasim planinama ovog leta.

To savetujem i vama ovog i sledeceg vikenda jer je fizicka aktivnost na planini i visokoj nadmorskoj visini izuzetno vazna i svrsishodna za vasu kondiciju. Ne idu bez razloga svi profesionalni sportisti na takozvane visinske pripreme. To je najbrzi i najbolji nacin za podizanje forme i sticanje kondicije. Uz sve to boravak u prirodi je izuzetno dobar za nase zdravlje kako za fizicko tako i za psihicko. 

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Pridrzavamo se rezima ishrane i uz to maksimalno koristimo svaki trenutak za fizicku aktivnost na otvorenom, po mogucstvu u prirodi. Gubimo kilograme iz nedelje u nedelju i ide nam odlicno. Ako ostanemo ovako posveceni i disciplinovani brzo cemo izvojevati konacnu pobedu nad masnim naslagama, suvisnim kilogramima i gojaznoscu koja je sigurno najopasnija bolest modernog vremena. Jedino sto nikako ne smemo je da odustanemo ili posustanemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija