• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

12:22

NAJGORI, OSTRAŠĆENI LAŽOVI! Doktor Kon izneo žestoke optužbe!

Društvo

NAJGORI, OSTRAŠĆENI LAŽOVI! Doktor Kon izneo žestoke optužbe!

Podeli vest

Član kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon, s gnušanjem je odbacio optužbe da laže za nečiji interes.

Kon se javnosti obratio na svom Fejsbuk profilu, ostavivši poruku u kojoj se nikom nije direktno obraćao, ali je izneo niz ozbiljnih optužbi.

- Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom - napisao je dr Kon.

 

 

Nije poznato na koga je Kon mislio, ali ga je očigledno nešto veoma zabolelo čim je ovako reagovao.

Konu nije prvi put da se oglašava na društvenim mrežama povodom koronavirusa, a kakav će biti epilog poslednje objave i da li će epidemiolog pojasniti o čemu se radi, ostaje da se vidi.

 

BONUS VIDEO

HRABRO SRCE TRKAČKOG ŠAMPIONA! Kenijac Stenli Kipruto pobedio je na polumaratonu u Čačku, ali ONO ŠTO JE URADIO ZA NAŠU SLAVNU ATLETIČARKU VREDNIJE JE OD SVAKE POBEDE!

PRESEKAO JE LIMENKU NA POLA, A ONO ŠTO JE ZATEKAO UNUTRA... Da ti se rašire zenice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Ajde doktore, radi svoj posao i ne osvrći se na sve i svašta.

srba

pre 3 godine

Dr Kon je ovo verovatno sa razlogom objavio. Ne mogu da shvatim koliko neciji umovi mogu ici toliko nisko da i dalje napadaju coveka koji se svim svojim znanjem, iskustvom i sposobnoscu bori za dobrobit svih nas. Mozda im smetaju njegovi prekori sto se ne postuju mere? Mozda neko drugi zeli biti na njegovom mestu iz licnih interesa? Ne damo Dr. Kona! Glavu gore i budite ponosni na sve sto radite! Mnogo vise je nas koji Vas postujemo i cenimo Vas trud!

Žigolo

pre 3 godine

Teško pogoditi na koga je mislio, samo pročitajte i poslušate šta lupeta Petrušićka u NIN-u i na N1 i šta priča Radovanović koji će da crkne od zlobe i zavisti što nisu pozvali njega u krizni štab. Ljudi su strašno kvarljiva roba ali baš toliko nisko da padnu i da rade na štetu sopstvene države i da lažima ugrožavaju zdravlje građana je sunovrat svesti, savesti i morala.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija