• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

02.10.2020

17:44

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 195! Kilaža nastavlja da pada ! Crni smršao 45 kilograma!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 195! Kilaža nastavlja da pada ! Crni smršao 45 kilograma!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, došlo je novo merenje na kome sam ponovo postigao dobar rezultat

U poslednjih četrnaest dana sam izgubio još dva kilograma, što znači da sam od početka "lakši" za neverovatnih 45. kilograma. Sada već sitno brojim do konačne pobede za koju mi treba da skinem još oko 15. kilograma.

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,95 kilograma, koliko sam imao pre 28. nedelja kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 107 kilograma. To je jako dobar rezultat u koji niko osim mene i još nekoliko meni bliskih ljudi nije verovao. Uz to nakon što smo "skinuli" barijere od 150,140,130, 120 i 110 kilograma, sada hrabro napadamo "stotku".

Sve ove brojke još jednom pokazuju da je "Crni dijeta" najbolja i najefektivnija u skidanju suvišnih kilograma i borbi sa masnim naslagama i gojaznošću, čak i kada vas zadesi onako veliki zdravstveni peh kao mene.

Sve što sam naveo nam je dodatni vetar u leđa da nastavimo dalje još hrabrije i odlucnije. Rezultat je dobar, ali ne smemo da se opustimo već moramo da zapnemo još jače i da u narednim nedeljama gubimo još više kilograma. Na meni je da se što pre vratim u top formu i se trudim više nego ikada a vi dragi moji na prvom mestu čuvajte zdravlje i poštujte sve epidemiološke mere da ne prođete kroz pakao koji sam ja prošao pre dva meseca.

Obavezno se i pridržavajte propisane ishrane uz što više fizičke aktivnosti na otvorenom, kako bismo na kraju pobedili u ovom ratu protiv masnih naslaga i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. Budite mi zdravi, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija