• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

19.10.2020

19:58

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 212! Nije Nada Macura bila luda kada je govorila "slojevito"! Crni vas savetujete kako treba da se oblačite za fizičke aktivnosti!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 212! Nije Nada Macura bila luda kada je govorila "slojevito"! Crni vas savetujete kako treba da se oblačite za fizičke aktivnosti!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, odlučio sam da vas u današnjem videu i tekstu posavetujem kako da se obučete za fizičku aktivnost na otvorenom kako ne biste nadrljali kao ja. Nakon dugog, sunčanog i toplog leta, definitivno je došla jesen i već danima je izuzetno hladno. Ono što je opasno je što je uz niske temperature vedro i sunčano pa ljudi olako mogu da pomisle da je sasvim u redu da napolje istrče samo u šorcu i majici. A upravo to može da bude kobno i da zapatite neki od velikog broja virusa koji haraju pored koronavirusa, ili ne daj Bože upalu pluća

Sve ovo bi bilo izuzetno loše za našu dijetu, prikovalo bi nas za krevet nedeljama, onemogućilo treninge, i jednim udarcem bismo i izgubili formu i zaustavili mršavljenje. To nikako ne smemo da dozvolimo, i zbog toga je neophodno da se pazimo i da pre svega vodimo računa o oblačenju. Od sada pa na dalje ko želi da me prati i sluša mora da ima jaknu sa kapuljačom i trenerku kada ide napolje da brzo hoda ili trči, makar sijalo sunce kao u sred leta. Ispod može da bude majica da se baš ne biste skuvali, ali više glupiranja i neodgovornog ponašanja nema ako želimo da završimo ovaj "posao" koji posvećeno radimo već mesecima. Stalno vam govorim da budete pametni a ne budala kao ja i da učite na mojim greškama. Dva puta sam se razboleo, i nedelje proveo u krevetu, samo zato što se nisam pazio i što sam dozvoljavao sebi da "polugo" izlazim da treniram napolju. Nije Nada Macura bez razloga govorila da moramo da se oblačimo slojevito. Bolje je je skinuti neki odevni predmet i vezati ga oko pojasa neko se smrznuti i prehladiti.  


Idemo hrabro dalje, pazimo na ishranu i treniramo, i uz sve to i vodimo računa o zdravlju jer je epidemiološka situacija sve ozbiljnija a stiže nam i grip. Ne smemo sada da posustanemo jer je pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću jako blizu. Ako se još malo strpimo i izdržimo bićemo pobednici a u suprotnom uprkos svemu što smo postigli i uradili samo najobičniji gubitnici. Zbog toga nema predaje!

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija