• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. M.

24.10.2020

13:30

Slučaj koji je zapanjio Srbiju: SUKOB MAJKE I ĆERKE IZ KRAGUJEVCA UPRAVO JE DOBIO NOVI OBRT

Društvo

Slučaj koji je zapanjio Srbiju: SUKOB MAJKE I ĆERKE IZ KRAGUJEVCA UPRAVO JE DOBIO NOVI OBRT

Podeli vest

Ponižena sam i kao roditelj i kao žena. Odgovorno tvrdim da sam biološka majka Violentine Tomić Ašković, da sam je rodila 3. avgusta 1978. godine u Kliničkom centru u Kragujevcu, da je nisam ukrala iz porodilišta i da nemam nikakve veze sa aferom nestalih beba, kune se na samom početku razgovora za "Informer" Verica Ašković iz Vrnjačke Banje, koju je rođena ćerka tužila da ju je ukrala iz porodilišta pre 42 godine!

Kako kaže, njena ćerka godinama živi u uverenju da je oteta odmah po rođenju i da joj ona nije prava majka.

 

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U ISTORIJI SRPSKOG PRAVOSUĐA! ĆERKA TUŽILA MAJKU, jer sumnja da je ona NIJE RODILA?!

- Pristaću na DNK testiranje kako bih ćerki dokazala da sam je rodila. Naravno, o njenom trošku - kaže Verica.

Foto: Privatna arhiva

Violentina sumnja da je ukradena iz bolnice

Podsećamo da je u četvrtak u Višem sudu u Kraljevu održano pripremno ročište po tužbi Violentine Tomić Ašković (42) iz Svilajnca koja želi da ospori majčinstvo Verici Ašković, što je prvi slučaj ovakve vrste u istoriji srpskog pravosuđa.

Verica kaže da ne zna zašto se njena ćerka odlučila za ovakav korak, kad ju je od rođenja držala kao malo vode na dlanu.

- Nisu tačne tvrdnje da sam je odmalena maltretirala, što joj je, kako navodi, još kao devojčici pobudilo sumnju da je nisam rodila. Nisam bila nasilna, podjednak odnos sam imala i prema njoj i prema njenom bratu. Volim je i sada, iako mi je priredila ovoliku bruku. Jednostavno, nešto joj je u pubertetu kvrcnulo u glavi i kako je vreme odmicalo, bilo je sve gore, dok u jednom trenutku nije sebi utuvila u glavu da ima neke dokaze da je žrtva trgovine bebama. I mada je sudija na pripremnom ročištu razmišljala da odbaci tužbu, advokat je tražio da se uradi psihijatrijsko veštačenje moje ćerke, a ja sam pristala na DNK test kako bi moja ćerka konačno našla mir - kaže vidno potresena Verica Ašković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 3 godine

Nisu stvarno ove zene krive,sumnjaju u sve, jer I'm se ispira mozak I mnoge lazi sa tv I njihovim emisijama,primaju se ljudi I veruju u lazi,....

Teodor

pre 3 godine

Zašto DNK "naravno o njenom trošku", ako ti je ćerka i ako je kao svoje dete voliš? Tvoja navodna ćerka tvrdi da si se celog njenog života ponašala prema njoj kao maćeha, kao osoba bez roditeljske ljubavi. A sad bi još da joj natovariš i troškove DNK? Je l to ta tvoja dobra roditeljska namera?

Stojan

pre 3 godine

Pa bar to nije tesko dokazati. Sto ne urade DNK sto pre da se vidi i neka cerka plati kad vec sumnja. .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija