• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2020

07:56

UJUTRU MAGLA, TOKOM DANA SUNČANO! Temperatura u Srbiji danas do 16 stepeni!

Društvo

UJUTRU MAGLA, TOKOM DANA SUNČANO! Temperatura u Srbiji danas do 16 stepeni!

Podeli vest

U Srbiji će danas jutro biti maglovito i hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a tokom dana biće uglavnom sunčano, sa maksimalnom temperaturom od 12 do 16 stepeni.



Magla ili niska oblacnost će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i duž recnih tokova zadrzati i duze tokom dana. U ostalim krajevima pretezno suncano, saopštio je RHMZ.

Uveče i tokom noći u nižim predelima ponovo će se formirati magla. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 1 do 6 , najviša dnevna od 12 do 16 stepeni.

U Beogradu će jutro biti maglovito i hladno, na širem podrucju grada ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana pretezno suncano osim nizih delova grada gde ce se magla ili niska oblacnost zadrzati veci deo dana. Jutarnja temperatura oko 6, najvisa dnevna oko 14 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 15. novembra , jutra hladna, u većini krajeva sa slabim prizemnim mrazem, a u nizim predelima i maglom ili niskom oblačnosću, koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka zadrzavati i duze tokom dana.

U brdsko-planinskim predelima, kao i u mestima bez dužeg zadržavanja magle, preovlađivaće sunčano sa temperaturom uglavnom oko prosecnih vrednosti


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija