• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

10.11.2020

09:04

MUŠKARAC DOŠAO U HITNU POMOĆ, a kada su mu lekari IZMERILI TEMPERATURU, desilo se nešto NEOČEKIVANO!

Društvo

MUŠKARAC DOŠAO U HITNU POMOĆ, a kada su mu lekari IZMERILI TEMPERATURU, desilo se nešto NEOČEKIVANO!

Podeli vest

Tokom noći je u ambulantu Hitne pomoći došao pacijent koji je zatražio medicinsku pomoć

Njemu je izmerena, a potom i utvrđena visoka temeperatura i on je dok se lekarka okrenula, bukvalno pobegao iz ambulante.

Kako objašnjavaju u Hitnoj pomoći, sve više pacijenata koji se javljaju za pomoć zbog respiratornih infekcija odbijaju da mere temperaturu. Čini se, kako kažu lekari, kao da se plaše da izmere temperaturu kako se ne bi ustanovilo da imaju koronu.

Prema rečima lekara, ljudi koji imaju respiratorne tegobe uglavnom kada pozovu Hitnu pomoć imaju spreman odgovor da nemaju temeperaturu.

Iz Hitne pomoći apelovali su na građane da mere temperaturu, ako posumnjaju da je imaju i da ne čekaju ako imaju bili koji simptom kojoj liči na koronu i jave se lekaru što pre, a ne da čekaju pet do šest dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija