• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

10.11.2020

20:33

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 234! Zagađenost vazduha nam stvara brojne probleme! Crni smanjio fizičku aktinost na otvorenom uz obavezne maske!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 234! Zagađenost vazduha nam stvara brojne probleme! Crni smanjio fizičku aktinost na otvorenom uz obavezne maske!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, došao je verovatno najnepogodniji i naizazovniji period našeg "čelendža". Iskreno svaki dan mi je teško da vam dam odgovarajuće savete, jer više ni sam nisam svestan koje nas sve "haubice tuku". Od koronavirusa koji "divlja", više nego ikada do sada, preko mora drugih virusa, do ekstremno zagađenog vazduha... Sve to nas obavezuje više nego ikada da maksimalno pazimo na svoje zdravlje

Uz sve vitamine i suplemente i zdravu ishranu, smatram da je sada više nego ikada pre neophodno da nosimo masku na otvorenom. Ta maska će nas na prvom mestu zaštititi od koronavirusa najopakije zaraze našeg vremena, a potom i od najzagađenijeg vazduha na planeti koji imamo trenutno i koji nam može napraviti brojne bronhijalne probleme.

Tu je svakako i benefit, što nam zbog smanjenog dotoka kiseonika maska omogućava da u što kraćem roku postignemo što bolju kondiciju što nam je i cilj. Ono što je bitno je da zbog vremenskih uslova i zagađenja, dva treninga dnevno na otvorenom smanjujemo na jedan, a onaj drugi morate da imate na stepeništu u zgradi ili u svom stanju.

Nastavljamo hrabro i odlučno a vi dragi moji na prvom mestu čuvajte zdravlje i poštujte sve epidemiološke mere protiv koronavirusa koji je "podivljao" i stanje je gore nego ikada, da ne prođete kroz pakao koji sam ja prošao. Takođe morate paziti i na promene vremena i slojevito oblačenje zbog ostalih virusa koji haraju.

Obavezno se i pridržavajte propisane ishrane, pijte sve vitamine o kojima sam vam pričao, uz fizičku aktivnost i na otvorenom i kod kuće, kako bismo na kraju pobedili u ovom ratu protiv masnih naslaga i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. Budite mi zdravi jer je na kraju krajeva to najbitnije, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija