• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

15.11.2020

13:35

ZVANIČNO! OD UTORKA SE ZATVARAJU KAFIĆI, RESTORANI, PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI!

Društvo

ZVANIČNO! OD UTORKA SE ZATVARAJU KAFIĆI, RESTORANI, PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI!

Podeli vest

Od utorka 17. novembra, u periodu od 21.00 do 5.00, neće moći da radi ništa osim apoteka, benzinskih pumpi i servisa koji se bave kućnom dostavom hrane, stoji u uredbi Vlade Srbiji o suzbijanju korone koja je doneta na današnjoj sednici! Ovo su glavne nove mere uvedene na današnjem sastanku

Ovo praktično znači da će biti ograničen rad i noćnih klubova koji su prethodnih dana okupljali veliki broj ljudi, iako su članovi Kriznog štaba upozoravali da su to najveći rasadnici infekcije.

- Počevši od 17. novembra do 1. decembra 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata, prodavnica, trgovinskih centara i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, izuzev radog vremena apoteka, benzinskih pumpi u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljskih i drugih objekata koji vrše dostavu hrane, ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21 do 5.00 narednog dana - navodi se u uredbi.

Podsetimo, vanredna sednica Vlade Srbije zakazana je za danas u 13 časova, nakon koje će se javnosti obratiti premijerka Ana Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 3 godine

... Чујем да ће српске апотеке продавати: *ЛЕБА и ЛУКА по "акцијским" ценама...?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija