• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

16.11.2020

21:03

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 239! Stepenice su in, lift je aut! Crni pokazuje kako mozemo da treniramo u svojoj zgradi!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 239! Stepenice su in, lift je aut! Crni pokazuje kako mozemo da treniramo u svojoj zgradi!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, već danima vas pozivam da zbog rasplamsavanja epidemije koronavirusa i činjenice da nam je vazduh najzagađeniji na svetu, dva treninga napolju zamenite za jedan napolju i jedan u zgradi. Samim tim smatrao sam da sam dužan da vam u videu pokažem kako to da trenirate u svojoj zgradi

Prva i najvaznija stvar koju morate da shvatite je da trcanje i brzo hodanje napolju ne mogu da zamene sklekovi, trbusnjaci i slično jer to uopšte nije isti tip vežbi. Zbog toga su jedini način da imamo sličnu aktivnost kao van kuće zapravo stepenice. Preporučujem trčanje uz i niz stepenice u serijama koliko možete, ili penjanje po dve ili tri stepenice što brže možete.

Najbolje je da kombinujete trčanje na stepenicama uz brzo hodanje napolju, i penjanje po dva ili tri stepenika sa trčanjem napolju. To će biti sasvim dovoljan trening kao što smo imali i ranije a duplo smo smanjili izlaganje virusima i zagađenom vazduhu.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani, pijemo vitamine, treniramo, a uz to posebno pazimo na zdravlje i poštujemo sve epidemiološke mere. Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću je jako blizu, samo nikako ne smemo da odustanemo ili posustanemo. A bogami ni da se razbolimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija