• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

22.11.2020

22:10

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 245! Nema odmora ni dok traje epidemija! Još jedan vikend za fizičku aktivnost!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 245! Nema odmora ni dok traje epidemija! Još jedan vikend za fizičku aktivnost!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, i ovaj vikend smo kao i svaki do sada iskoristili da se maksimalno posvetimo fizičkim aktivnostima.

Svestan sam da su ova dva dana, mnogi moji pratioci išli da se poklone upokojenom patrijarhu Irineju ali u nam je ostalo sasvim dovoljno vremena da se posvetimo sebi i svom telu. Iskreno da kažem, iako beskrajno poštujem i Crkvu, i veru i sve što je Njegova Svetost učinila za naš narod, ja zbog trenutne epidemiološke situacije nisam išao ni ispred Saborne crkve ni ispred Hrama jer smatram da su takva masovna okupljanja trenutno neprihvatljiva, ali takođe smatram da svim vernicima koji to žele, niko ne može da zabrani da se oproste od svog patrijarha, ma kakva situacija bila

S obzirom da je epidemija koronavirusa u punom jeku ovog vikenda je grad bio gotovo prazan, tako da ste mogli bez problema da trčite ili hodate ulicama koje su uglavnom bile prazne. Kao što smo se već dogovorili, tokom fizičkih aktivnosti obavezno nosimo masku i zbog epidemije i zbog zagađenosti vazduha i zbog kondicije koju tako brže stičemo. Međutim s obzirom da subotom i nedeljom napolju skoro da nema ljudi i da je zagađenost vazduha manja nego što je bila, svi oni kojima izrazito smeta maska mogu i da je skinu. Ostajemo u istom režimu od jednog treninga napolju i jednoga kod kuće ili na stepeništu. Molim Vas sve da ovaj oprez koji primenjujemo ne zloupotrebljavate i da u trenutnoj epidemiološkoj situaciji ne tražite izgovore za zabušavanje.

Nema smisla da sada odustanemo od dijete i treninga, i da u kućnom karantinu bespotrebno vratimo koji kilogram, kada smo već ovako blizu konačne pobede.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija