• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2020

19:27

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 252! Vikend je najbolji za fizičku aktivnost! Crni objašnjava kako da trenirate subotom i nedeljom čak iako morate da radite!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 252! Vikend je najbolji za fizičku aktivnost! Crni objašnjava kako da trenirate subotom i nedeljom čak iako morate da radite!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, i ovaj vikend smo kao i svaki do sada iskoristili da se maksimalno posvetimo fizičkim aktivnostima

Pošto je meni ovo bila radna nedelja, trening napolju mi je bio brzi hod do posla i to najdužom mogućom rutom. Za sve one koji me ne prate od početka, mogu i da objasnim ovaj termin "najduža moguća ruta". Kada uvežbate brzi hod do posla i nazad i uz to izgubite određenu kilažu pa Vam postane lagano, morate da pojačate fizičku aktivno. To činite tako što izaberete neku zaobilaznu rutu koja je sve duža i duža i na kraju dođete do toga da idete skroz okolo sat vremena i da pravite najdužu rutu, kao kada bi vozač od Beograda do Sofije išao preko Budimpešte i Bukurešta. Ovo je izuzetno svrsishodna rekreacija jer obiđete brojne delove grada, ne osećate umor i nije vam dosadno kao na stepenicama u zgradi ili na traci u teretani.


S obzirom da je epidemija koronavirusa u punom jeku ovog vikenda je grad bio gotovo prazan, tako da ste mogli bez problema da trčite ili hodate ulicama koje su uglavnom bile prazne. Kao što smo se već dogovorili, tokom fizičkih aktivnosti obavezno nosimo masku i zbog epidemije i zbog zagađenosti vazduha i zbog kondicije koju tako brže stičemo. Međutim s obzirom da subotom i nedeljom napolju skoro da nema ljudi i da je zagađenost vazduha manja nego što je bila, svi oni kojima izrazito smeta maska mogu i da je skinu. Ostajemo u istom režimu od jednog treninga napolju i jednoga kod kuće ili na stepeništu. Molim Vas sve da ovaj oprez koji primenjujemo ne zloupotrebljavate i da u trenutnoj epidemiološkoj situaciji ne tražite izgovore za zabušavanje. Nema smisla da sada odustanemo od dijete i treninga, i da u kućnom karantinu bespotrebno vratimo koji kilogram, kada smo već ovako blizu konačne pobede.


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada!

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija