• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2020

14:14

KO ĆE DA LEČI VAS I NEDUŽNE LJUDE KOJE ĆETE ZARAZITI?!? Država POMAŽE I POMAGAĆE, ali GDE DA VAS SMESTI?! Na protestu ispred Ministarstva finansija većina NE POŠTUJE MERE, preti nam VELIKO ZARAŽAVANJE! (Foto)

Društvo

KO ĆE DA LEČI VAS I NEDUŽNE LJUDE KOJE ĆETE ZARAZITI?!? Država POMAŽE I POMAGAĆE, ali GDE DA VAS SMESTI?! Na protestu ispred Ministarstva finansija većina NE POŠTUJE MERE, preti nam VELIKO ZARAŽAVANJE! (Foto)

Podeli vest

Zbog najavljenih novih mera Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, kojim je predviđeno skraćenje radnog vremena većine uslužnih delatnosti do 17 sati, a vikendom i potpuna zabrana rada, ispred Ministarstva finansija u toku je protest ugostitelja, turističkh vodiča, "event" industrije, ali i muzičara i frilensera

Ipak, kako se na fotografijama može videti, većina okupljenih građana ne poštuje ni dosadašnje "osnovne" propisane mere protiv širenja zaraze - nošenje maski i održavanje fizičke distance. 

Goran Karadžić, direktor "SP Resort - Stara planina" reagovao je na ovaj protest i za Informer istakao su iza skupa nalaze oni koji ne žele dobro Srbiji - udruženje "Ne davimo Beograd". 

Takođe, istakao je da država pomaže i da će još više pomagati, ali da, ukoliko dođe do velikog zaražavanja na ovom skupu, a nesumnjivo je da hoće zbog nepoštovanja mera, neće biti mesta u bolnicama za sve nedužne ljude kojima će oni preneti zarazu.

"Mnogi se ne pridržavaju mera zaštite, nema maski, rastojanja... a i država je već i još će reagovati sa pomoći! Ali ne može da smesti sve njih i njihove nedužne članove porodica, prijatelje, pa i slučajne kontakte "sutra" u bolničke postelje, jer ovako nesumnjivo će doći do velikog zaražavanja! Strašno! Pitam se ima li svesnog razmišljanja kod ovih izmanipulisanih ljudi na skupu, a znam da jesu, jer iza skupa stoje isti koji ne žele dobro građanima niti Beograda, a ni našoj državi, samo im je ime udruženja - "Ne davimo Beograd", a ovako će "zdravstveno udaviti" i sebe i svoje bližnje! 
Pa, bre, ljudi, zdavlje nema cenu", rekao je Karadžić za Informer i dodao: 

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

"Zamoliću tastatura-šerpa mafiju i politički-statističku greškicu da ne manipulišu ljudima i nek kuckaju po tastaturama svojih društvenih mreža, ali će bar na taj način biti u svojim krugovima i ostati zdravi, što lično želim svim građanima, pa i njima u ovoj pošasti", rekao je direktor "SP Resort - Stara planina".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laza

pre 3 godine

Korona je nastala baš iz ovog, i sličnih razloga u svetu. Da narod samo sluša, da mu se svi problemi skrenu na stranu, i da se samo misli o Koroni. A da sve ostalo je totalno nebitno.

Tužilac

pre 3 godine

Licemerna bagra, dreče, kukaju, kritikuju i napadaju državu što ne preduzima oštrije mere i restrikcije i onda organizuju ovakvo okupljanje ... Budale bez mozga, ko marva, idu za zvonom i ne gledaju šta je pred njima.

normalna drzava

pre 3 godine

bi ih sve strpla u zatvor... dosta vise kretena i Djilasovih placenika ... a lopovcina ih gura u propast zbog svoji pokradenih para...

Olja

pre 3 godine

Slikajte ove ljude. Kada se jave u bolnicu radi lečenja od Covida-19 za njih netreba da ima slobodnih kreveta i lečenja.

ma da

pre 3 godine

samo sto je ovo derle sto drzi transparent protiv pljacke trebala da ode ispred Djilasove vile...

Vla

pre 3 godine

Jel ima Kamera? Neka se lece Sami kad se razbole

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija