• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2020

15:55

BANDO ŽUTA, UBIĆE VAS TA VAŠA MRŽNJA! Vučićević odgovorio hejterima koji su objavili snimak iz 2019. godine, a optužili ga da krši korona mere!

Društvo

BANDO ŽUTA, UBIĆE VAS TA VAŠA MRŽNJA! Vučićević odgovorio hejterima koji su objavili snimak iz 2019. godine, a optužili ga da krši korona mere!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević odgovorio je na napade sa kojima se susreće poslednjih dana zbog snimka na kojem se vidi da slavi u društvu vlasnika Pinka Željka Mitrovića. Ovaj snimak postao je viralan, a sve zbog toga što su pojedinci naveli kako se proslava dogodila sada u vreme borbe protiv koronavirusa

Vučićević je otkrio istinu i zapušio usta svima koji ga optužuju da krši korona mere.

- Hejteri, bando žuta, ne lažite više! Ovo je snimljeno 10.10.2019. u restoranu “Filmski grad”. Tada nije bilo nikakve ideje o koroni. Tog dana mi se rodio sin, pa smo slavili i napili se. I? Šta je problem? Slavite i vi ako imate šta. Ubiće vas ta vaša mržnja - napisao je Vučićević.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna ovca

pre 3 godine

Fascinira me poštovanje prema ministru inostranih poslova

Realni

pre 3 godine

Ne razumem cemu takav vid proslave,pored Dacica vrlo nekulturno nema sta,nepotrebano i nedolicno.Slavlje kao slavlje,postujem,srecno rodjenje deteta,neka je zivo i zdravo,samo ponasanje nije primereno i to je to

Lazni Bot

pre 3 godine

Sta smo mi Srbi zgresili kad moramo da biramo izmedju dva zla ovog ili Djilas i ekipa,Boze pomozi da ovi odu a stari se ne vrate.

Bubuleja

pre 3 godine

U komentarima čovek mora biti uzdržan, u tom smislu mogu reći: Na snimku na stolu su dva govna.

Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

Jadan Dacic,sad vidi kako je kad ti neko peva nad glavom

dr

pre 3 godine

Zasto Dacic dozvoljava ovo u skupstini,treba Atpagic da se oglasi.

Miloš

pre 3 godine

Почео сам лично да жалим те људе који прате те жуте портале и верују у њихове глупости, треба им опростити јер ће јадници сами изгорети у својој мржњи.

LakiUrosch

pre 3 godine

Kolika moras biti jadnica,pa da legnes sa ovom nakazom u krevet....!!

Hobit J Vučičević

pre 3 godine

Posle ovog snimka Nakazo počeo sam da te gotivim pošto češeš ta mudanca tako balav i odvratan o Svinju koja se i ne brecne. Znači da voli.

Vns

pre 3 godine

Jako su mi slatki ,Bucko i Pinki...šta oni žuti govore....pa šta ako se vole i grle,to što su malo intimniji ne znači da su nastrani...dobro deluju kao da su došli sa parade u duginim bojama ali šta ima veze....i oni su ljudi....

Vns

pre 3 godine

Jako simpatični ovi gejevi....Pinki i Bucko....

zute

pre 3 godine

lazovcine su odavno izgubile kompas... te lopove treba u zatvor i oduzeti im sve sto su pokrali... pa da vidite kako ce se crvi smiriti...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija