• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

09.12.2020

19:35

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 261! Ovo su stvari bez kojih nam je dijeta uzalud! Crni pokazuje šta je možda i najvažnije u ovom periodu dok mršavimo

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 261! Ovo su stvari bez kojih nam je dijeta uzalud! Crni pokazuje šta je možda i najvažnije u ovom periodu dok mršavimo

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, u ovo tekstu sam hteo da vam pokažem da naš režim i mršavljenje nije ono jedino i najbitnije

Da počnemo od toga šta čini to da čovek lepo izgleda... Rećićete lepota, ali su vas valjda godine i život do sada naučili da ona nije ni jedina ni najbitnija. Neko će se u jeku ovog našeg projekta setiti, pa reći, dobra linija i zgodno telo ali je i to daleko od onoga što je zapravo najvažnije. Pod broj jedan su higijena i urednost, jer ako to nemamo možemo da budemo i Bred Pit ili Sindi Kraford ali nam je sve to uzalud.

Svestan sam da su vremena teška i depresivna i da se brinemo i za sebe i za svoje najbliže ali uprkos svemu tome nikada ne smemo zanemariti brigu o sebi. O osnovnoj higijeni poput kupanja, redovnog pranja kose i zuba ne želim ni da govorim jer ako neko to ne ispunjava onda je definitivno promašio vlog. Pričam o tome da uvek morate da budete urednom podšišani i obrijani ili da negujete bradu ako je nosite. Prvi sam koji sam poslednjih nedelja bio čupav i neuredan i želim da vam kažem da tako definitivno ne treba. Zato sam i napravio ovaj video da vidite koliko čovek lepo izgleda kada se ošiša i obrije. Tada i svi rezultati naše dijete dolaze do izražaja a i vizuelno vidimo da mnogo bolje izgledamo od onih metamorfnih masa sa početka serijala.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada! Sada ne smemo da odustanemo !


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija