• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

14.12.2020

20:48

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 265! Ko rano rani, brže skida kilažu! Crni otkriva kada moramo da ustajemo i ležemo ako želimo da imamo maksimalne efekte dijete!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 265! Ko rano rani, brže skida kilažu! Crni otkriva kada moramo da ustajemo i ležemo ako želimo da imamo maksimalne efekte dijete!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, želeo sam da u ovom videu i tekstu obradimo jednu temu o kojoj nismo do sada pričali a izuzetno je važna. Iako većina vas misli da dijetu čini samo regulagija ishrane i fizička aktivnost to nije tako. Postoje i brojne druge stvari koje su izuzetno važne a jedne od najbitnijih su odmor i kvalitetan san. Kada to kažem mislim i na dužinu spavanja, i na vreme kada legnemo i na vreme kada ustanemo

Za najbolje i najbrže funkcionisanje metabolizma na dijeti koju prati fizička aktivnost, je preporučnjivo da se spava osam sati. Medjutim ništa niste uradili ako legnete oko jedan i ustanete u devet ujutru. Bitno je što ranije leganje i što ranije ustajanje. To znači da ne bi trebalo da legnete nakon 22 časa niti da ustanete posle šest sati ujutru. Rano ustajanje je zdravo, a pritom i praktično jer stignete na miru da popijete sve one napitke i kafu, da doručkujete i čak i da istrenirate pre posla. Uz to ustajanjem "vojnički" u šest sati mi radimo na svojoj disciplini što je poenta svega ovoga. Nas je dovde dovela nedisciplina i zato nije dovoljno samo da smršamo već moramo i da menjamo sebe i loše životne navike i tako postanemo zdravi ali i disciplinovani ljudi. Tako da neću da vas vidim van kreveta posle 22 sata a ni u krevetu u 6:05.


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada! Sada ne smemo da odustanemo!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DIJETA U DOBA KORONE! DAN 254! Bez ovoga nam nema dijete u naredna dva meseca! Crni otkriva koju namirnicu moramo da obezbedimo da bismo pregurali zimu!
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 254! Bez ovoga nam nema dijete u naredna dva meseca! Crni otkriva koju namirnicu moramo da obezbedimo da bismo pregurali zimu!

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, dugo nismo pričali o hrani i mislim da je baš danas taj dan. Razlog za to je što je došao period kada svako od nas mora nešto da napravi i obezbedi da bismo mogli uspešno da održavamo režim tokom zimskih dana. Reč je naravno o ''stavljanju'' kupusa koji je jedan od glavnih sastojaka ovog našeg režima. Pogotovo kada je reč o kiselom kupusu koji je kada se začini malo sa alevom paprikom izuzetno ukusan i siti a ima minimum kalorija. Možda ove zime nećemo moći da pravimo i jedemo sarmu kako smo navikli ali, to i nije neka šteta jer je svako od nas pojeo dovoljno sarme u životu da ne mora nikada više da uzme ni zalogaj. U svakom slučaju obezbedićemo sebi idealnu namirnicu koja je uz sve što sam naveo prepuna vitamina što nam je od velikog značaja za jačanje imunog sistema u ovoj epidemiji

01.12.2020

20:18

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija