• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

16.12.2020

14:03

ŽAO NAM JE, GOSPOĐICE KOVAČ! ZDRAVSTVENI SISTEM SRBIJE JE DEO DRŽAVE, A DRŽAVU VODI VUČIĆ!

Društvo

ŽAO NAM JE, GOSPOĐICE KOVAČ! ZDRAVSTVENI SISTEM SRBIJE JE DEO DRŽAVE, A DRŽAVU VODI VUČIĆ!

Podeli vest

Kristina Kovač, pevačica i ćerka poznatog kompozitora Kornelija Kovača oglasila se na društvenoj mreži Tviter i objavila da je pozitivna na koronu, da joj je sve gore, ali da u Švedskoj gde živi nema nikakvu medicinsku negu, a onda je sve to pevazala a predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

Zdravstvena nega u epidemiji, sudeći prema svedočenju razočarane pevačice, maltene je nepostojeća u ovom trenutku.

"Pozitivna kao vrata. 7. dan bolesti. Sve gore iz dana u dan. Nema medicinske nege i praćenja za kovid bolesnike, samo hitna pomoć u slučaju gušenja/umiranja", navela je Kristina Kovač.

Foto: printscreen Twitter

Kristina Kovač

Pošto su njene reči pojedini na Tviteru protumačili kao pohvalu državi Srbiji, ona je potom odlučila da se obračuna sa neistomišljenicima i dodatno pojasni svoj stav, koji bi se, ukratko mogao nazvati - pohvala lekarima, a kritika predsedniku Srbije.

Dalja prepiska s korisnicima Tvitera kreće ovim tokom: Upitana od korisnika Tvitera iz Srbije da li je u Švedskoj ili u Srbiji, odgovorila je: "I ja se pitam. U Švedskoj."

Na to joj taj korisnik preneo da situaciju iz Srbije, pa je napisao da u Srbiji rizične tj. ugrožene pacijente pozitivne na kovid koji imaju blaže simptome ostavljaju u bolnici zbog praćenja stanja.

A na pitanje pratioca - ako nije kritično, zašto bi bila u bolnici, ona je istakla da joj ne treba nega, već rendgen pluća i analiza krvi, jer redovno plaća zdravstvenu negu.

Kazala je i da je pozvala nadležne i upitala šta da radi, kao i da joj je rečeno - ništa, jer "Virus je, ne možemo mi tu ništa. Ni šta da obratim pažnju, ni šta da uzimam, apsolutno ništa".

U tom trenutku polemika dobija drugi tok, odsnosno prelazi na polje politike. Kristina Kovač je pokušala da objasni da je pohvalnim tvitom o Srbiji želela da kaže da je zdravstvena nega u Srbiji dostupnija nego u Švedskoj, a da ne misli da je u Srbiji bolje nego u toj zemlji jer su "Vučić i SNS napravili pakao".

"Bitno je samo da svi dobro znate da to što se žalim na švedsku strategiju protiv kovida i manjak medicinske nege nijednog trenutka ne menja činjenicu da su SNS i Vučić od Srbije napravili pakao na Zemlji".

Foto: printscreen Twitter

Kristina Kovač

"Srbija je bolja u kovid nezi zahvaljujući našim fenomenalnim i humanim lekarima, uprkos Vučiću i SNS, a ne zahvaljujući njemu".

Ipak, činjenica je je jedna, a to je da bilo da se nalazite u Švedskoj ili u Srbiji, ili pak bilo gde u svetu koji je pogođen pandemijom koronavirusa, strategiju borbe protiv opakog virusa određuje država i njen zdravstveni sistem, na čijem čelu su epidemiolozi, virusolozi, biolozi i ostali stručnjaci, a ne samo jedan čovek, pa bio on predsednik.

Treba napomenuti i da je Srbija odmah na početku ozbiljno pristupila borbi protiv epidemije i u prvom talasu beležila najmanje brojeve. I sada imamo najmanji procenat smrtnosti u regionu, a testiramo i zbrinjavamo najviše pacijenata po broju stanovnika.

S druge strane, ne može se poreći ni činjenica da su odluke predsednika Srbije itekako direktno doprinele tome. I ministar zdravlja Zlatibor Lončar to je potvrdio kada je otvorena nova kovid-bolnica u batajnici, na čemu je upravo Vučić insistirao.

Naime, kako je pojasnio Lončar, u leto, kada su korona brojke bile u padu a stanovnici Srbije "u opuštenom izdanju", jedino je predsednik Srbije tada insistirao na tome da se ide na izgradnju dve velike kovid bolnice, jer je pretpostavio da će na jesen postojeći zdravstveni sistem biti preopterećen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tale

pre 3 godine

ti bi jako volela da si sada u toj Srbiji koju vodi pogodi ko...Vučić

Rade

pre 3 godine

Neka gospođica - gospođa uživa u "švecke" i neka ne brine za nas! Mi još želimo da ozdravi i ne mora da se vraća u Srbiju, pošto će ovde na vlasti biti taj "zli Vučić" još ko zna koliko dugo, nećemo se mi ljutiti što nje nema! Jer mi nismo tako "pametni" kao ona!

tale

pre 3 godine

reci ovima u Švedskoj da nazovu Vučića da im objasni kako se to radi

mitta

pre 3 godine

PRESLA JE ONA VELIKU KILOMETRAZU,RIBALA BI PISTOLJE...

mrznja kao bolest

pre 3 godine

se ne leci... da se to desava kod nas i da kuka na nase zdravstvo onda bi bio kriv Vucic ali posto hvali nas zdravstveni sistem onda Vucic nije zasluzan... hm... veoma interesantno razmisljanje koje mi govori da ili joj je IQ slab ili (u sta sam siguran) da u sebi ima mnogo vise zaslepljene mrznje nego Korone... ko zna, mozda i jedno i drugo...?

Biljana

pre 3 godine

E, pa neka gospodjica ne kuka. Ako po njoj taj "sljam", kako ona nazva predsednika ne cini dobro srpskom narodu, neka nje tamo u Svedskoj. Neka je ziva i neka ozdravi, ali sto dalje od nas.

demonokratija

pre 3 godine

Ozbiljno radite na depopulaciji Srbije! Srbija treba da pripada samo vama, članovima partije, zar ne? Svi ostali su nepoželjni, a? Nebitno da li imaju talenat, znanje ili diplomu, kad nemaju partijsku knjižicu.

Rade

pre 3 godine

Ja na primer nemam partijsku knjižicu, ničiju, samo gledam realno! A čiju knjižicu imaš ti ili si samo Đilasov korisni idiot!?

Voja

pre 3 godine

Hvala na pohvalama ali ostani tamo to nam je najveća podrška.

NIKOLA REPUBLIKA SRPSKA

pre 3 godine

Pa ostani brate tamo, sigurni pljuješ po njihovoj državi ivlasti pošto te neće da adekvatno liječe? Vučić bar pokušava da nešto napravi bolje i uspijeva mu s obzirom koliko takvih stručnjaka kao ti rade protiv njega i države....mrš

Kosta

pre 3 godine

Svako ima pravo na svoj stav. Za mene je Srbija najlepše mesto za život, nikada je ne bih napustio. Ali, nismo svi isti, nekima je najlakše da za lične neuspehe optuži Vučića.

Žigolo

pre 3 godine

Šljuka bezobrazna, ja bi joj zabranio ulazak u Srbiju, neka sedi tamo u Švedskoj gde je slobodna i gde će da crkne u sopstvenom izmetu jer nema ko da joj pruži ruku pomoći.

Radovan

pre 3 godine

Da zaista ima ludih ali ova je ludača na kvadrat. neverovatno šta ljudi izmišljaju i oliko mrze , pa to m se obija o glavu? ŠVEDSKA JE RAZVIJENA ZEMLJA , SAMA JE BIRALA ŽELIM JOJ BRZ OPORAVAK ALI ZAISTA PIŠE GLUPOSTI, NEBULOZE, SMEŠNO.

Drummer Zex

pre 3 godine

Kristina je nažalost samo još jedan od onih superfenomenalnih talenata koje, eto, neobrazovana i nevaspitana publika u Srbiji nije prepoznala, te s'toga od takve publike nije bilo para. Aha, opet se sve svodi na lično nezadovoljstvo, ogorčenost, narcisoidnost...Muzika joj je bila kao princes krofne sa kiselim krastavcima - bezveze. Kome to da prodaš? Ozdravi ti Kristina što pre, to je najvažnije.

Milena Mitrovic

pre 3 godine

Zdravstveni sistem u Srbiji je na zavidnom nivou predsednik Vučić je uspeo da dovede u red

Mikica

pre 3 godine

Sram je bilo da nevidi svu blagodat koju nam je doneo Vucic velike plate visok standard niske cene, male poreze odlicno zdrastvo i skolstvo i zar nevidi da nam zapad zavidi na standardu i na kvalitetu zivota i da svi pricaju o nama i o predsedniku Vucicu.

Aca

pre 3 godine

Još jedna umetnica koja neće da prizna da je u Srbiji bolji zdravstveni sistem, ali zato zna više od svih lekara. I šta joj je potrebno, i zašto su ovde bolji lekari, pa i kako Vučić učestvuje u tome.

Branko

pre 3 godine

Jeste Kristina, baš tako kako ti kažeš. Vučić je od Srbije napravio pakao na zemlji za NERADNIKE, NESPOSOBNE, MULJATORE, IZDAJNIKE I KVISLINGE, a za sve druge, one koji rade, koji grade, koji se trude, koji vole svoju zemlju, Srbija je daleko ispred i iznad te kurdsko-turske džamahirije što Švedskom se zove. Ali to oči i uši jednog nasleđenog elitističko-komunističko-uhljebarskog mentaliteta, koji smatra da će sve bitke i borbe voditi neko drugi po šumama i gorama da bi oni sa sofa i fotelja dobivali sve gratis, NE VIDE I NE ČUJU!!! Ostani ti tamo gde te srce vuklo.

Zika

pre 3 godine

Ne vredi gospodjica Kovač je pored bolesti Corone bolesna i u glavu kao i na desetine njenih istomisljenika... Ta bolest se zove ustastvo i zato mrze Srbiju i njen narod i nema leka za to... Ima samo.... Pretpostavljate nasta mislim...

ringispil

pre 3 godine

Ko je ta KOVAC? svi koji posipaju Srpski narod pepelom su za mene ne prijatelji kao i stranci koji samo raspiruju mrznju. Ostani gde jesi, daleko ti Srbija bila. Zivot je jedan i neponovljiv kada jednom izgubis identitet onda si isto sto i BUNDEVA BEZ KORENA.

Ivan

pre 3 godine

Što pre se oporavi i živi još sto godina ali nemoj pljuvati po nama i našoj jedinoj Srbiji. Nemoj nikad više ovde da se vratiš.

Milovan

pre 3 godine

Sada u blagodetima prelepe Svedske možeš da grizes nokte i da se žalis na svoju kratku pamet i prebrzi jezik. Hvala za kompliment nasem predsedniku da je sposoban covek iako smo i mi sami ovako neuki znali pa ga opet, opet i opet biramo da rukovodi Srbijom.

Verica

pre 3 godine

Srbija je preduzela i primenjuje daleko strozije mere zastite od korona virusa ,od Svedske.

Miki

pre 3 godine

Pametnija bi ispala da je samo cutala, stobi drugima preporucujem ako nemaju vec sta konstruktivno reci.

Mily

pre 3 godine

Vucic je osnazio zdravstveni sistem vise nego iko pre njega, zahvaljujuci cemu smo prosli mnogo bolje tokom ove pandemije korona virusa od ostalih nacija.

Djokica

pre 3 godine

Pobegli ste iz Srbije prvo u Englesku, pa dosli, niko vas nije zvao, a sada si u Svedskoj. Kada napises gde placas porez i zdravstveno osiguranje mozda ti pomognemo. Svi vi tatina deca zelite da vam je bolje. To je normalno , ali na trulom zapadu. Zasto mi, koji ne mozemo preko, moramo da vas trpimo ? Proslo je doba kada se uzimalo i jare i pare. Oni koji blate Vucica za zdravstvo su zreli za Kovin.Svi nakaradni Zakoni su iz doba pre dolaska ove vlasti. ona je , kao i svaka, zadrzala ono sto joj odgovara, pa sada kada mecka doje i vase dvoriste hajde da blatimo i psujemo.

Dejan

pre 3 godine

Kome vi dajete mediski prostor??? Piši te malo o humanitarnoj organizaciji "Naša kuća" značilo bi deci puno,oni nisu u Švetskoj već u Srbiji i treba im svaka vrsta pomoći.

Tomic Bane

pre 3 godine

Pa, draga Kristina, angažuj strica, bio je ambasador, valjda ima još bečkih ili kakvih drugih veza, da ti pomogne, da izadješ iz ličnog pakla...

Tija

pre 3 godine

Srbija svojim gradjanima gleda da obezbedi sto bolje uslove.

Skandinavac

pre 3 godine

Bolje bi bilo da kritikujes drzavne vlasti Svedske. Nego sto kritikujes Vucica. Vucic se bori za svoj narod a sta radi svedski predsednik kada bi ti ove reci uputila svedskom ministru zakucao bi ti neko odma na tvoja vrata

XXL

pre 3 godine

Tako je i ona je samo to rekla, a odmah su to povezali da je predsednik države Srbije glavni lekar i leči narod pa mu se pripisuje sva zasluga dok im lekari okreću leđa kao u Novom Pazaru.

Neca

pre 3 godine

Naši zdravstveni radnici se bore za naše živote. Hvala im.

XXL

pre 3 godine

To i ona kaže ali vi botovi sve okrećete na politiku stranke tj. jednog čoveka. Mislim lobiranje govorom mržnje njkako vam ne ide al' komentar je OK.

Veljko

pre 3 godine

Baš je tužno što neko, daleko od Srbije, u zemlji u kojoj nema adekvatne zdravstvene zaštite, ne može da se izdigne iznad svojih zabluda i prizna da stvari nisu onakve kako je zamišljala.

zoki

pre 3 godine

Pobegla si iz Srbije za većim parama a Srbija treba da te leči e malo morgen da nebudem vuigarniji.

Mikan

pre 3 godine

Htela je da se ulize narodu hvaleci medicinare, ali da ostane kriticar vlasti. Kao da medicinari bez drzave mogu da funkcionisu.

Velja

pre 3 godine

Drzavni aparat zajedno sa medicinskim radnicima u Srbiji uspeva da primi i leci maksimalan broj obolelih, koliko god imamo smestajnih kapaciteta, sve smo napunili. Pa necemo valjda da drzimo prazne krevete?

XXL

pre 3 godine

Ne nego vi botovi ste požurili da pozdravite njenu objavu koja glasi na zdravstvene radnike, a ne vašeg predsednika. Remetilački ste faktor i sejači mržnje među građanima Srbije. Jedan kancer politički koga ovo društvo dugo neće odstraniti.

Goran

pre 3 godine

Ne mozes da pohvalis zdravstveni sistem Srbije, a da istovremeno pricas kako je drzavni aparat unistio sve. Jedno je deo drugog.

Julija

pre 3 godine

Srbija je jedina zemlja koja se maksimalno zalaze za svoje gradjane u ovom teskom periodu.

Julija

pre 3 godine

Kakve gluposti i nebuloze necemo sve cuti. Vucic ovu drzavu vodi na najbolji moguci nacin.

Vanja Nikolic

pre 3 godine

Eto i Svedska ima sta da nauci od medicinskog sistema Srbije za promenu.

Sara

pre 3 godine

Svaki zdravstveni sistem u svetu je pod kolapsom pa ne cudi ni ova vest. Samo ne treba nikoga prozivati i vredjati jer je neumesno i nedolicno.

Boki 61

pre 3 godine

Bolesna si ti mnogo više nego što misliš. Kovid je mala beba za tvoju bolest. Ostani tu u tom raju na zemlji i ne brini za nas i Vučića. Biće nama dobro bez tebe.

Tanja

pre 3 godine

Vucic i treba da vodi drzavu jer je to izborna volja gradjana.

Natalija

pre 3 godine

Ova ne zna šta priča. Bolnice se same napravile i obnovile, a plate lekarima i drugim povećale isto kao u vreme kad su "njeni" bili na vlasti. Stvarno pakao na zemlji.

Zlatko

pre 3 godine

Kristina je prvom objavom sve rekla. Druga objava je rezultat pritisaka koji su stigli iz određenih krugova, njoj bliskih, u Beogradu.

Voja

pre 3 godine

Neka je što dalje od nas, Švedi leče mozak s koronom

BOKI

pre 3 godine

Pozovi još nekog iz Srbije koji je sličnoj pameti kao i ti.

Danica

pre 3 godine

I svi hoce slavu preko Vucica...Draga niko te nije terao da odes iz zemlje

Jadnica

pre 3 godine

Sve bi dala da moze da dodje ovde da se leci. Posle bi se vratila tamo da nastavi da nas pljuje. E pa ne moze. Neka sedi tamo. Ne znam samo kako je nije sramota da pise po Tviteru sve ovo i da izaziva prvo sazaljenje, a posle gadjenje.

serber

pre 3 godine

ono .. kad skapiras .. da su oni za koje nisi glasala 100x bolji od onih za koje si glasala .. al tesko je to prihvatiti ..

Iva

pre 3 godine

Zato Kristina ostani ti tamo a nama je ovde u Srbiji sasvim dobro i ne brini za nas!

Sara

pre 3 godine

Zdravstveni sistem u Srbiji se dobro organizavio u vreme pandemije. Iako stalno dobijaju kritike,zdravstveni radnici daje sve od sebe za sve gradjane.

koje zlo

pre 3 godine

od zene... nije ovde bitan ni AV ni bilo ko drugi... ovde je u pitanju zla i narcisoidna (bez ikakve osnove) osoba kojoj nikada nece biti jasno da ona ne valja... da li je AV kriv i sto sa sestrom ne govoris... losa si osoba i tacka.... a molimo te ostani tamo jer ces tako doprineti boljoj Srbiji...

Nikola

pre 3 godine

O kako bi ona volela da je u svojoj Srbiji koju vodi Vučić, a u švedskog je gradjani 18 reda

Aleksandar

pre 3 godine

Da bi lekari mogli da rade država Srbija na čelu sa predsednikom to je obezbedila!

Aleksandar

pre 3 godine

Umesto da kritikuje Švetsku ona kritikuje Vučića!

Maja

pre 3 godine

Vazno da pljuje po svojoj zemlji, svi joj bolji i preci od Srbije.. Neka je u Svedskoj pa tamo nek uziva.

Mirjana

pre 3 godine

Srbija je,na čelu sa predsednikom,dokazala za vreme ove epidemije da je zaista spremna da se bori za zdravlje svakog pojedinca i celokupnog gradjanstva.

Klara

pre 3 godine

Sad bi svi voleli da su ovde i sad je odjednom ovde sve organizovano dobro. Za to je zaduzen nas predsednik koji je na vreme mislio o ovom trenutku u kome se sad nalazimo.

Filip

pre 3 godine

Kristina greši. Srbija je preduzela adekvatne mere u borbi protiv korone.

Filip

pre 3 godine

Kristina nije u Srbiji i ne može da zna kako je ovde. Zato ne treba da širi lažne informacije.

Filip

pre 3 godine

Srbija se sjajno bori sa koronom. Mi ne možemo d autičemo u situaciju u Švesdskoj i Kristina ne treba da nas meša u to.

Mirjana

pre 3 godine

Zdravstveni sistem Srbije je tokom ove situacije dokazao svoju izuzetnu stabilnost i sigurnost u radu. Dokazano je da se vrine o svakom pojedincu.

Goran

pre 3 godine

Nas zdravstveni sistem je nikad bolji, a za to je odgovorna drzava.

ALPHA12

pre 3 godine

Vučić im je za sve kriv ,čak i ako žive u drugoj zemlji.Strašno...

Dragana

pre 3 godine

Zdravstvrni sistem Srbije je i u vreme ove pandemije na zavidnom nivou, zahvaljujuci ulaganjima drzave i neprestanoj borbi predsednika.

Ana Petrovic

pre 3 godine

A gospodjica bi da vodi politiku? Ne znam sto se ovi pevaci, glumci i ostali ne drze onoga sto najbolje rade a ne vode politiku i to bez ikakvog predloga i resenja nego samo kritikuju. Ja volim kad neko kritikuje i ponudi resenje a ovo je smesno. Lepo je sto je priznala da je Srbija ispred Svedske i koliko oni koji vode drzavu misle na svoj narod, a ti nastavi da placas zdravstveno Svedskoj!

Slobodan

pre 3 godine

Žao mi je što se Kristina razbolela ali sad se uverila da Srbija pruža bolju zaštitu od jedne ultra moderne Švedske.

Milan

pre 3 godine

Pa ne valja ti Srbija eto sad si se usrećila sa Švedskom.

Mala

pre 3 godine

Zapetljala se u sopstvenim odgovorima, mislim da vise nije sigurna sta je zaista htela da kaze.

Željko

pre 3 godine

"Sunce tuđeg neba neće vas grijat ko što ovo grije..." Aleksa Šantić

Saša

pre 3 godine

Eto kad se oni što su napustili svoju zemlju sudare sa realnošću u tuđini. Prepušteni su sami sebi.

Lazar

pre 3 godine

Niko ne brine o zdravlju svojih građana kao što Srbija brine.

aleksandar

pre 3 godine

Ni u situaciji u kojoj je Srbija bolje postupila, nekima je teško da to priznaju! Ali, to je njihov problem

Mica

pre 3 godine

Ona ni ne zivi u Srbiji.Kritika uvek postoji i svako ima svojr misljenje.Predsednik vodi drzavu tako da su pohvale i na njegovoj strani.

Romanija

pre 3 godine

Kakve veze ima Vučić sa medicinskom situacijom u Švedskoj.

Marija

pre 3 godine

Neka se stidi svojih reči. Daje sebi za pravo da komentariše zdravstveni sistem u Srbiji, a ne živi ovde. Čemu onda napadi na predsednika?

Bojan

pre 3 godine

Zdrvstveni sistem i njegovo funkcionisanje vodi država, jedno bez drugog ne ide.

Stojan

pre 3 godine

Svako bira svoj put, Kristina je izabrala Švedsku i sada preko društvenih mreža kuka !?

Veljo

pre 3 godine

Gospođici Kovač ne valja sestra, ne valja ni Srbija, a sada ni Švedska !? Moguće da je problem ipak u njoj.

Milica

pre 3 godine

Ostavite vise coveka na miru,nemojte da vam je kriv vucic za svaki segment i svaku sitnicu. Ako ga ne volite nemojte da ga pratite i to je to

Miloš

pre 3 godine

Kristini Kovač želim da što pre ozdravi od koronavirusa i od mržnje. Preporučujem joj da se pre iznošenja stavova edukuju u obrazuje. Samo se degradira iznošenjem gluposti.

Lovac

pre 3 godine

Svedska se na samom pocetku epidemije opredelila za drugaciji vid borbe protiv korona virusa, sto se na karaju i nije bas dobro pokazalo. Danas imaju preopterecen zdravstveni sistem i totalni kolaps.

Ana

pre 3 godine

Sama je htela da ode u Švedsku, a u svakoj zemlji je zdravstveni sistem drugačiji.

Ivana

pre 3 godine

Pa, njoj ne valja Srbija, ne valja Švedska, ne valja joj rođena sestra... Šta da komentarišemo dalje.

Sima

pre 3 godine

E, sad bi ti volela da su i ovom "paklu", kako nazivap svoju zemlju. Zahvlajujući Vučiću, kod nas ima i lekara, i medicinske opreme, a i novoizrgađenih bolnica, pa oboleli nisu prepušteni sami sebi.

Nataša

pre 3 godine

Ma, šta se ona meša u politiku ? Ako je za pravedno drštvo, onda zašto koristiti taj malograđanski rečnik uvreda? Neka objasni kako je ovdetoliko loše da se grade nove bolnice, zbrinjavaju pacijenti, otvaraju nove fabrike, ekonomija je stabilna i imamo najmanju stopu smrtnosti od kovida u regionu?

Nikola

pre 3 godine

Neko ko je iz poznate muzičke porodice, ko nije oskudevao u ničemu, ko ne zna za nemaštinu,ko ima talenat ali ne ume da ga iskoristi, ko je napustio ovu zemlju, našao da priča o Srbiji kao nekakvom "paklu". Kako je nije sramota.

Olja

pre 3 godine

Kako god, nas zdravstveni sistem se pokazao kao efikasan u bori protiv korone.

Suzana

pre 3 godine

Da joj je loše ne bi mogla da drži telefon na rukama

Danka

pre 3 godine

Srbija može da se pohvali jakim i stabilnim zdravstvenim sistemom!

Danka

pre 3 godine

Zahvaljujućui predsedniku imamo sad stabilan zdravstveni sistem.

Ivana

pre 3 godine

Da se drzava jos treci dan prvog slucaja covida u Srbiji nije ukljucila, kod nas bi vec odavno bio vidjen Italijanski i Spanski scenario, na kraju bi drzava opet bila kriva, ovako iako mislite da je kriva mnogo je zivota sacuvano.

Maki

pre 3 godine

Kada ti je toliko dobro u Svedskoj sto kukas da nepruzaju dobru medicinsku pomoc

Jovana

pre 3 godine

Mozda da se Svedska konsultuje sa nasim Vucicem da im objasni kako treba da se pruzi medicinska pomoc svom narodu.

Branko

pre 3 godine

Ko beše dotična, možda traži publicitet? Pobegnu iz države i sve im smeta..

Tanja

pre 3 godine

Kod nas svaki bolesnik dobije terapiju i neophodnu zdravstvenu pomoć i ako je zdravstveni sistem preopterećen

Vlajko77

pre 3 godine

Zelim ti sto pre da ozdravis i vratis svojoj umetnosti , a ne da se bavis politikom iz Svedske !

Radojičić

pre 3 godine

Ova žena treba da ostane tamo sa takvim razmišljanjima.Toliko je isfustrirana da joj sve smeta, tamo plaća osiguranje a medicinsku zaštitu joj niko nepruža, i nema nikava prava da uzima predsednika Vučića da uzima usta.Srbija je na stabilnim nogama, i naš predsednik čini sve kako bi narod imao dodatno primanje da bi lakše pregurao naredni period.

Saša

pre 3 godine

Da se predsednik nije borio, ne bi bilo ni takve medicinske nege za sve građane. On je zaslužan za sve.

Vesko

pre 3 godine

U Srbiji si imala bolju negu, nego u Švedskoj. Ako nije upućena, treba da zna da je predsednik zaslužan za sve medicinske radnike, za sve što je uradio za dobrobit i očuvanje zdravlja građana naše države.

Jasna

pre 3 godine

Volela bi da si u Srbiji sada,kako god ovde se o obolelima vodi racuna .

Živojin

pre 3 godine

Zlobna i isfrustrirana, oduvek bila. Da zahvali mami, a posebno tati, koji joj je izlaktao 'karijeru'.

englezii

pre 3 godine

Sto neki rekli,suti di si, i za di si nisi ! Zivela SRBIJA nasa mati a izdajnicke face sve treba poslati u Svedsku i u ameriku ! tamo je smrtnost najveca !

englezii

pre 3 godine

A po cemu je ova smizla zasluzila da je se oslovljava gospodjica ! Neka nje samo tamo u svedskoj jer ona svakako vec dugo ne pripada Srbiji a sto je mozda greskom i otisla u Svedsku is Srbije neka je tamo jer nama je Srbija lepa i bez nje i skoro niko nije ni primetio da je nema ! I nebilo je vise u Srbiji !

bole

pre 1 godinu

Koga briga za nju, kad ta sa rodjenom sestrom ne govori.moze se videti kakva je ličnost.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija