• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2020

18:19

UKINITE MERE, IZVINJAVAM SE KRIZNOM ŠTABU! Đuka objasnio u Skupštini koja strategija je najbolja u borbi protiv korone!

Društvo

UKINITE MERE, IZVINJAVAM SE KRIZNOM ŠTABU! Đuka objasnio u Skupštini koja strategija je najbolja u borbi protiv korone!

Podeli vest

Poslanik SNS Vladimir Ðukanović izjavio je da je protiv zatvaranja zemlje zbog korona virusa, jer Srbija, kako kaže, više ne može da dozvoli da se urušava ekonomija

- Mi ne možemo više da zatvaramo zemlju. Ne znam da li znate, ali (Boris) Džonson je odlučio da nema zatvaranja posebno za božićne praznike, zato što ekonomija mora da radi. I ti lekari moraju da prime platu, a platu će primiti ako se napuni budžet - rekao je Ðukanović na sednici Skupštine Srbije.

On se izvinio, jer je prethodnih dana bio oštar prema Kriznom štabu, međutim, kako kaže, ispalo je da je ipak u pravu, jer su, primećuje, i sami “priznali da nema drugog leka osim vakcina i da mere nisu bile baš tako uspešne”.

- Što znači da je jedina mera treba da bude pustite normalno da radi sve, a pooštrite kontrolu koja se tiče maski i distance - ocenio je Ðukanović.

On je dodao da korona virus postoji i da nije antivakser, kako su mu, kaže, spočitavali, ali nije siguran da će ona doći brzo u meri koja je potrebna.

Procene su da će u SAD do kraja 2021. godine da se vakciniše 25 odsto stanovništva, a u Velikoj Britaniji 50 odsto, i naravno, kaže, da će vakcine prvo imati najjače sile i to jeste surovo, ali je istina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 3 godine

Informacija iz prve ruke. U britaniji nece biti 50% vakcinisanih, jer ovde to nije obavezno, a ljudi nisu niti malo zabrinuti.

Pitanje

pre 3 godine

To što se na svu sreću do sada nisi razboleo od Covida-19 ne znači da nisi svestan činjenica da su bolnički kapaciteti ograničeni! Sve ovo si predložio a nisi dao predlog šta sa eventualnim obolelima za vreme nastupajućih praznika? Misliš li barem malo - gde bi ih smestio i koje medicinsko i ostalo osblje bi bilo u mogućnosti da ih leči!? (I onako uzgred: Krizni štab - SAMO PREDLAŽE MERE, A NE UVODI BILO KAKVE!)

Ja

pre 3 godine

Surova istina, odlično, evo ja poklanjam svoju vakcinu...

Bubuleja

pre 3 godine

Opis ovog lika je : rudnički bik. Inače je po vokaciji dvorska budala. Pitanje je kojim dobrom se uopšte objavljuju njegove baljezgarije?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija