• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2020

20:33

SLUŠAJ, SLUŠAJ! DOBILA SAM STAN! SADA ĆE SINOVI IMATI GDE DA SE VRATE! Evo šta kaže Vesna, dobitnica stana nagradne igre UZMI RAČUN I POBEDI!

Društvo

SLUŠAJ, SLUŠAJ! DOBILA SAM STAN! SADA ĆE SINOVI IMATI GDE DA SE VRATE! Evo šta kaže Vesna, dobitnica stana nagradne igre UZMI RAČUN I POBEDI!

Podeli vest

Kada sam videla svoj koverat, prvo sam pozvala sina koji je u Kini. On se u čudu našao i prvo je mislio da se nešto loše dogodilo, jer sam vrištala od sreće. Pustila sam mu prenos emisije i rekla "Slušaj, slušaj! Dobila sam stan"!

- Kada sam videla svoj koverat, prvo sam pozvala sina koji je u Kini. On se u čudu našao i prvo je mislio da se nešto loše dogodilo, jer sam vrištala od sreće. Pustila sam mu prenos emisije i rekla "Slušaj, slušaj! Dobila sam stan!

Ovako za medije uzbuđeno priča Vesna Cvetković (63), iz Kragujevca, medicinska sestra u penziji, koja je u večerašnjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", osvojila glavnu premiju - stan u Zemunskim kapijama.

Ona kaže da još uvek ne može da poveruje da sve ovo nije san i da je presrećna, jer će sada njeni sinovi koji su u inostranstvu imati gde da se vrate.

Foto: Printscreen

- Radila sam nešto po kući dok je trajalo izvlačenje. Ni u snu nisam očekivala da bih mogla da dobijem. Bilo je toliko koverti... Bacila sam pogled kada je bilo izvlačenje za stan i videla svoje ime i prezime. Evo još uvek ne mogu da poverujem - kaže Vesna.

Ona je poslala petnaestak kovreti i potajno se nadala da bi upravo mogla da dobije stan.

- Imam dva odrasla sina koja trenutno nisu tu. Jedan je u Kini, a drugi u Rusiji. Obojica su profesori engleskog jezika. Mlađi je ionako planirao da se nakon ove školske godine vrati u Srbiju sa devojkom koja je iz Čačka. Sada će imati gde i da živi.

- Da je bela tehnika, obradovala bih se, a ne ovako... Ovo je stvarno velika sreća. Decu sam sama izdržavala dok su se školovali i završavali fakultete. Živelo se skromno, ali, eto, sada smo dobili stan... - presrećna je Vesna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija