• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2020

16:07

IZVLAČENJE 10 AUTOMOBILA I DVA STANA U BEOGRADU! U subotu spektakularno finale prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020"!

Društvo

IZVLAČENJE 10 AUTOMOBILA I DVA STANA U BEOGRADU! U subotu spektakularno finale prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020"!

Podeli vest

Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi biće održano u subotu, 26. decembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije

Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuju nikada bogatije nagrade – 10 automobila FIAT 500L, trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi.

Građani poslali 60 miliona računa i slipova

U ovom trenutku u konkurenciji je blizu 6.000.000 koverata što znači da su građani do sad poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova. Za sad su najodgovorniji građani Vranja, Svaskog venca i opštine Blace. Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu Uzmi račun i pobedi 2020 ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre koji je planiran za početak sledeće godine. 

Foto: printscreen

Uzmi račun i pobedi 2020

Građani još uvek imaju vremena da učestvuju u velikom finalnom izvlačenju. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka odnosno poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Bez epidemiološkog rizika

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik, s obzirom da nema potrebe  za čekanjem u redu niti ulaskom u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Foto: printscreen

Uzmi račun i pobedi 2020
Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020". Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Bitno je da svi učesnici obrate pažnju da li su koverte dobro popunjene i da li su tačno upisali sve elemente na koverti, jer će u slučaju izvlačenja takve koverte, ista biti smatrana za nevažeću.

Sve informacije o nagradnoj igri, kao i rang listu najodgovornijih lokalnih samouprava, građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija