• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

24.12.2020

18:28

PROŠLO JE VIŠE OD 6 SATI OD VAKCINACIJE, a evo kako se osećaju doktorka Darija i doktor Kon!

Društvo

PROŠLO JE VIŠE OD 6 SATI OD VAKCINACIJE, a evo kako se osećaju doktorka Darija i doktor Kon!

Podeli vest

Ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević, premijerka Srbije Ana Brnabić i doktor Predrag Kon prvi su danas primili vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji

Ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da se oseća odlično nakon što je jutros primila Fajzerovu vakcinu protiv kovida-19.

Ona je u Kragujevcu pošto je uručila ključeve automobila dobitnicima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", rekla da je srećna što je sa dobitnicima i da se nakon što je primila vakcinu oseća odlično.

Foto: Tanjug

Ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević primila vakicnu protiv koronavirusa

Dr Predrag Kon, više od četiri sata nakon što je primio Fajzerovu vakcinu protiv koronavirusa, za Kurir kaže da se oseća apsolutno dobro.

- Potpuno normalno se osećam. Ni mesto uboda nije mi oteklo, nemam nikakvu reakciju - kaže za Kurir dr Kon. On nam je pokazao i Potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv covid-19, koju mu je izdao "Batut", a na kojoj piše da je primio "Fajzer Biontek" vakcinu, broj serije prve doze EK4241.

Foto: Tanjug

Doktor Predrag Kon prima vakcinu protiv koronavirusa

Dr Kon je morao i da potpiše saglasnost za vakcinaciju, za koju kaže da je "uobičajena".

BRNABIĆKA, DARIJA I KON PRIMILI VAKCINU PROTIV KORONE! Premijerka: BILA MI JE ČAST DA OVO URADIM ZA SVOJU ZEMLJU! /Video/

- Pripreme za vakcinisanje su bile takve da su nam izmerili temperaturu. I normalno ispita se svako pojedinačno da li je imao nekad alergijske reakcije, kako se trenutno oseća, da li ima nešto zbog čega ne bi trebalo da se vakciniše. To je suština. Dakle, sam taj poregled je više vezan za intervju koji se obavlja i tako će verovatno biti svuda - intervju, anamneza, postavljanje pitanja - objašnjava dr Kon. Dr Kon je zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darijom Kisić Tepavčević, bio jutros prvi u Srbiji koji je primio vakcinu protiv korone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Ako, ne dao bog, ministarka Kisić zanemoća - tu sam da joj nesebično pomognem ;)

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija