• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

25.12.2020

17:39

(FOTO/VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 276! Duševni mir nam je izuzetno važan za dijetu! Crni otkriva gde obavezno morate da odete da biste smirili glavu ali i imali odličan trening!

Društvo

(FOTO/VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 276! Duševni mir nam je izuzetno važan za dijetu! Crni otkriva gde obavezno morate da odete da biste smirili glavu ali i imali odličan trening!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, odlučio sam da ovim tekstom, videom i fotografijama posavetujem sve vas gde obavezno morate da odete kako biste postigli i duševni mir a pritom imali i odličnu fizičku aktivnost. Iako to vrlo često zaboravimo ili zapostavimo, "mirna i stabilna glava", nam je izuzetno važna i u životu i u našoj dijeti. Ako smo psihički rastrzani i labilni nećemo sigurno izgurati ni ovaj ni bilo koji drugi cilj

Na prvom mestu razumem da nije lako, jer svi mi imamo brojne i poslovne i privatne probleme, uz to je ova godina izuzetno teška i stresna, a na sve to treba da treniramo i da se odreknemo poslastica koje najviše volimo zbog mršavljenja. Stoga je i prirodno da često "pucamo", budemo jako nervozni ili depresivni. Da te stvari ne biste "lečili" raznoraznim pilulama ili još gore nekim porocima imam za vas jedan zanimljiv savet a to je da posetite Hram Svetog Save.

Foto: A. Crnomarković

Aleksandar Crnomarković, hram Svetog Save

Da počnem od toga što će svakome od nas trebati neko nemalo vreme da peške stigne do Hrama i da se vrati što je odličan trening. Pored toga kada uđete unutra i provedete neko vreme u svoj onoj lepoti shvatićete koliko će vam se glava izbistriti i koliko će vam biti lakše. Uz to hram ne čini samo plato nego možete da se penjete do horskih galerija i vidikovaca što je kao kada biste išli uz neku jako visoku zgradu. Tako ponovo radimo na kondiciji a u isto vreme slike odozgo i sa tih vidikovaca su toliko impozantne da će vam zaista biti mnogo lepo. Pokušao sam koliko je moguće da vam to prikažem u slikama.

Foto: A. Crnomarković

Aleksandar Crnomarkvoić, hram Svetog Save

Foto: A. Crnomarković

Hram Svetog Save

Zbog svega ovoga odlazim tamo često, da napunim baterije, i to i svima vama toplo preporučujem. Niko od nas nije od čelika i svi smo mi ljudi sa svojim slabostima a ako postoji zdrava i bezbolna injekcija spokoja i duševnog mira onda ćete je sigurno dobiti posetom Hramu Svetog Save.

Foto: A. Crnomarković

Hram Svetog Save

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Sada nam je uz mršavljenje bitno da čuvamo zdravlje jer broj zaraženih od koronavirusa ogroman. Uz to, moramo uprkos slavama i praznicima da poštujemo režim ishrane uz što vise fizičke aktivnosti. Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nije daleko i zato sada nikako ne smemo da odustanemo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija