• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.01.2021

16:38

DOKTOR KON JE U PONOĆ POŽELEO OVO I NASMEJAO CELU SRBIJU! Da li će se to ostvariti u 2021. godini?!

Društvo

DOKTOR KON JE U PONOĆ POŽELEO OVO I NASMEJAO CELU SRBIJU! Da li će se to ostvariti u 2021. godini?!

Podeli vest

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon objavio je na Fejsbuku svoju novogodišnju želju

 

- Jedina želja za 2021. godinu... Da se što pre raspusti Krizni štab. Srećna Nova godina - napisao je doktor Kon.

 

Podsetimo, epidemiolog je juče komentarisao kako je protekao doček Nove godine, uz konstataciju da su građani bili odgovorni.

- Ovo što sam video, čini mi se da smo bili disciplinovani. Mislim da će to biti dovoljno da nam se ne vrati i da ne krene naglo da nam se penje broj zaraženih. Imamo kontake pojedinačno i preko grupa, formalnih sastanaka nije bilo. Brojevi koji se smanjuju ukazuju na to da nema nečega što bi nas uznemiravalo - rekao je doktor Predrag Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija