• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

04.01.2021

20:13

NAKON 286 DANA "DIJETA U DOBA KORONE" JE ZAVRŠENA! Evo koliko je smršao novinar Informera tokom epidemije! /VIDEO/

Društvo

NAKON 286 DANA "DIJETA U DOBA KORONE" JE ZAVRŠENA! Evo koliko je smršao novinar Informera tokom epidemije! /VIDEO/

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji ste me svih ovih meseci pratili jer sam vam bio zabavan iako ste mršavi i dobro građeni, svemu što je lepo dođe kraj pa tako i našoj "Dijeti u doba korone"

Kroz ovih devet meseci zajedno smo prošli mnogo toga, i sreću i tugu, i uspehe ali i nedaće koje je život donosio i na poslovnom i na privatnom planu. Pre svega tu je bio ovaj opaki virus koji nam je promenio život iz korena i držao nas u strahu i neizvesnosti za svoje i zdravlje nama dragih ljudi uz stroge epidemiološke mere i višednevne karantine sa kojima se susrećemo prvi put u životu. Uprkos tome, mi smo stisli petlju da u najtežim trenucima naših života krenemo sa rigoroznom dijetom i telesnom transformacijom i praktično pojedemo sami sebe. Snimali smo se gotovo svaki dan, pisali ove tekstove i rezultat toga je da sam uprkos svim nedaćama i bolestima koje su me snašle za devet meseci uspeo da izgubio 55 kilograma, sa neverovatnih 151,98 na početku do 97 koliko sam imao juče. To nikada ne bih uspeo bez vas i mnogo vam hvala što ste bili tu. Imao sam neverovatnu publiku koja mi je svojom interakcijom, komentarima i porukama podizala moral i kada bih klonuo, i kada mi je bilo preteško i kada sam mislio da ću odustati. Vaš sam dužnik ceo život.

Foto: Informer

Crni na početku dijete

Drago mi je što je i većina vas ostvarila odlične rezultate i što su mnogi na putu da ih ostvare. Nažalost neće više biti "Dragih saveta" niti "dana D" i merenja niti rubrike "šetajte sa Crnim" ali ću se truditi da svakome od vas pomognem i nakon što se od sutra ovo više ne bude emitovalo. Pišite mi slobodno na dobro znane adrese e- mail aleksandar.crnomarkovicŽinformer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarkovic.

Znam da ćete me u narednim danima pitati zbog čega nisam održao obećanje i zbog čega je ovaj projekat završen ranije. Ne želim da mislite da prekidam dijetu ili da sam posustao i izgubio veru pošto to nikako nije istina. Jednostavno sve ovo spada u neki šou biznis i posao je nekada jako nemilosrdan i tu što rekao naš narod "nema ljutiš". Nismo više deo programske šeme, nju će popuniti neke nove stvari i to je nešto što nije do mene. Ali ne želim da se ponašam kao neka patetična ili sujetna curica već vas pozivam da svi vi kao i ja nastavite dalje sa dijetom bez obzira što nećete pratiti videe i čitati tekstove. Verujte mi da ste dovoljno jaki da izgurate svoje priče do kraja i da vam ja možda više ni ne trebam a ako pomislite da vam trebam pišite na adrese koje sam ostavio.

Foto: Informer

Crni na kraju dijete

I za kraj, nemam nameru da ovde glumim nekog Herkulesa, naravno da mi je beskrajno krivo i žao što ovoga više neće biti što se vidi i u mom glasu na videu. Nekako su ovi videi, tekstovi i naše interakcije postale sastavni deo mog života. Ali šta je tu je, sve je ovo život. Molim vas da se pridržavate našeg režima, da redovno trenirate i da poštujete sve epidemiološke mere i čuvate zdravlje jer je i dalje svakodnevno veliki broj zaraženih od koronavirusa. Možda se nećemo više čitati i gledati ali imajte u vidu da vas iz nekog prikrajka sve pratim i kontrolišem. Hvala Vam što ste bili deo mog života i što ste mi pomogli da pomognem sebi. Drago mi je i ako sam ja pomogao vama. Ovo nije zbogom, samo doviđenja. Coki Vas Crni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mia

pre 3 godine

Bravo Crni, samo napred, gledacemo se opet u nekom lepsem filmu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija