Pokretanje dizel vozila na zimskim temperaturama više nije teško uz G-Drive zimsko dizel gorivo

Promo

16:15 Društvo

Promo | 13. 01. 2021.

Pokretanje dizel vozila na zimskim temperaturama više nije teško uz G-Drive zimsko dizel gorivo

Ulice gradova u našoj zemlji zabelele su se ovih dana prekrivene snežnim pokrivačem

I dok najmlađi uživaju u zimskim radostima, starijima sneg i niske temperature, ukoliko su vozači, izazivaju glavobolje. Koliko puta vam se samo desilo da utisak pogleda na zimsku idilu pokvari kašnjenje na posao jer niste uspeli da startujete svog dizelaša? Nekima se to dešava često, dok oni pak koji koriste G-Drive zimsko dizel gorivo, ne kasne na posao.

Naime, kao dokazani lider u inovacijama, kompanija NIS u svom poslovanju uvek osluškuje potrebe svojih potrošača, pa tako, i u ovim zimskim danima donosi praktično rešenje koje će vam pomoći da svog dizelaša pokrenete iz prvog pokušaja.

G-Drive zimsko dizel gorivo nove generacije i zimskog kvaliteta sprečava smrzavanje i dovodi do optimalnog rada motora u zimskom periodu. Svojim istraživanjem, eksperti iz sfere naftne industrije došli su do zaključka da, pored navedenih benefita, korišćenje ovog goriva obezbeđuje veću snagu i stabilniji rad motora, kao i veću protočnost brizgaljki koja za posledicu ima obnavljanje i povećanje snage motora.

Kompanija NIS poziva sve zainteresovane da svrate na neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, sipaju G-Drive dizel gorivo i sami se uvere u kvalitet ovog specijalnog goriva!