• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

25.01.2021

12:56

ALVIROVIĆ POBESNEO PA SAM ZAKAČIO PUTOKAZ ZA KOPAONIK! Voditelj SAT patrole razbesneo putare! /VIDEO/

Društvo

ALVIROVIĆ POBESNEO PA SAM ZAKAČIO PUTOKAZ ZA KOPAONIK! Voditelj SAT patrole razbesneo putare! /VIDEO/

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik emisije "Sat" Mladen Alvirović, postavio je na kružnom toku, na ulazu u Kraljevu dve putokaz table kojih tu nije bilo, a trebalo bi da ih bude, i time odradio posao države

Za poslednjoj emisiji, koja je emitovana u nedelju, 24 . januara, a u okviru testa dva pravca do Kopaonika, on je uočio da na ulazu u Kraljevo i dalje ne postoje table koje pokazuju putni pravac za taj grad, kao ni za Kopaonik, a na šta je ranije skretao pažnju, prenosi Telegraf.rs.

Zato je pored table koja pokazuje put za Novi Pazar, postavio još dve table - za Kraljevo i za Koponik.

- Kada stignete ovde, ne znate kojim putem treba da se ide za Kraljevo. Kraljevo nije neka selendra. Neka zabit, pa da nema znak za Kraljevo. Takođe, kada dođete ovde ne postoji nigde ni znak za Kopaonik. Postoji tabla za Novi Pazar, ali se ne zna da je tamo Kopaonik. To je velika sramota. Ako hoćemo turizam, treba bar putokaze, bar table da imamo - rekao je Alvirović a zatim postavio dve table koje nedostaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zivota

pre 3 godine

Valjda putati razbesneli njega a ne on putare. Jojj ko radi u novinarstvu jednoj od rak rana ovog drustva.

Sava

pre 3 godine

Svaka cast za ovaj potez , Mladene samo nastavite tako imate veliku podrsku !!!

sreten lo

pre 3 godine

Svaka cast samo ih opominjite da rade kako treba pozdrav

as

pre 3 godine

ko je njega ovlastio da sam postavlja saobracajne znake zato sto on misli da trebaju tu da stoje? ovo je ako ne krivicno delo a ono sigurno ozbiljan prekrsaj,zna se ko u ovoj zemlji ovlascen da postavlja saobracajne znake.mozda zbog preglednosti saobracaja drzava tu nije postavila znake,ako mu se to nije dopadalo mogao je da prijavi to a ne da radi sta mu padne na pamet

Bgd

pre 3 godine

Nije ga niko ovlastio već je to uradio nakon dve ili tri godine molbi putarima koje očigledno ta problematika ne zanima. I sam je rekao da je to što radi suprotno propisima ali da je spreman da plati kaznu.

Petar

pre 3 godine

Ni govora o nekom krivičnom delu, on je samo postavio jednu običnu tablu(putokaz) koji se teško može računati kao saobraćajni znak. S druge srtane putari treba da mi se bar zahvale što je uradio nešto umesto njih samih. Da obavestim putare da se u Inđiji nalazi podvožnjak ispod nove brze pruge gde nema nikakvih saobraćajnih znakova , zapravo ima par koji su kontradiktorni saobraćajnim propisima gde neko može nastradati ako ih bude poštovao. Možda je ovo šansa da G Alfirović poseti Inđiju i možda postavi adekvatnu signalizaciju dok neko nije nastradao

Mikica

pre 3 godine

Mogao da prijavi hahaha bravo care. I sta kad prijavi? Da nece neko da dodje i reaguje? Gde zivis ti?

Zoran2

pre 3 godine

as, bravo, tebi ne treba ni znak ni putikaz, izgleda da ti je najbitnije "što gore to bolje", za tebe ni asfaltirani put ne treba da postoji, ti si bre kremenko.

Domacin

pre 3 godine

Bravo,bravo bravo...Pa tu je jedno veliko saobraćajno čvorište.Zašto ne bi bila neka tabla sa npr.Levo-Kraljevo,Vrnjačka Banja,Trstenik,Kruševac,AUTOPUT A-10.Desno,Novi Pazar,Crna Gora...Malo li para plaćamo pri registraciji,kroz akcize i dr.,pa bar jasni,prošireni putokazi da se postave i održavaju!

Amater

pre 3 godine

COVEK JE CAR,PREVAZISAO JE OCA I MISLIM DA JE NJEGOVA EMISIJA TOP-TOPOVA.OD NJEGA SE MOZE MNOGO NAUCITI...POGOTOVO MLADI.BRAVOOOOO...!!!!

pera

pre 3 godine

realno su nam svi znakvi i obavestenja u drzavi raspad, ili fale ili su u nekom dizajnu 80tih godina..

Nebojsa

pre 3 godine

Ma koje kaznjivo delo neznam kosi ali nemas pojma.Gde ce covek da svrati kada nezna kuda uplasise prikoci a onaj od pozadi ga razbije .Ovo delo je za nagradu .Srbija je zadnja zemlja u Evropi po saobracajnim znakovima.Gospodine prodjite Evropom.Gde vam je odmaraliste Auto put Milos Veliki pise sam P mislim na dva mesta .U zemljama Evrope pise 1000 m P 500m P i jos jenom P a kod nas samo jednom P i ja kada to ugledam vec promasim.E to je zlo tu dolazi do udesa .Svako selo ima znakove kod nas bez Navigacije si nista.Gospodina svaka vam cas za ovaj znak u Februaru idem na Kopaonik sada znam kuda Pozdrav

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija