• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

03.02.2021

10:44

OGLASILA SE NAČELNICA GAK "Narodni front": Istina je da su me smenili, ali...

Društvo

OGLASILA SE NAČELNICA GAK "Narodni front": Istina je da su me smenili, ali...

Podeli vest

Snežana Rakić, načelnica GAK "Narodni front" koja je navodno smenjena jer je dolazila na posao zaražena korona virusom, kaže da je istina da je smenjena, ali nije istina i da je bila bolesna

- Istina je da su me smenili. Nisam bila bolesna. Priča ima drugačiju konotaciju - kaže Snežana Rakić za Telegraf.

Kako su mediji javili, načelnica porodilišta smenjena je sa rukovodeće pozicije i privremeno udaljena s posla, a protiv nje je sanitarna inspekcija pokrenula postupak jer je navodno ugrozila zdravlje kolega, pacijenata i beba pošto je, kako navode, imala koronu, a dolazila je na posao.

- Prof. Rakić je putovala u inostranstvo i po povratku u Srbiju nije ispoštovala samoizolaciju, u koju je morala da ide 10 dana ukoliko pri ulasku u Srbiju jer nema negativan PCR test. Ona je odmah po povratku u zemlju otišla na posao, a posle nekoliko dana se ispostavilo, PCR testom, da ima koronu - kazali su za "Blic" iz Narodnog fronta.

Foto: Tanjug

Oni dodaju da je time ugrozila ne samo sebe i kolege već i majke i bebe i sasvim je bilo logično da trpi konsekvence.

- Načelnica porodilišta prof. dr Snežana Rakić je svojim činjenjem dovela pacijente, kao i svoje kolege u visok epidemiološki rizik što je ozbiljan prekršaj, kao i povreda radne discipline. To je rezultiralo privremenim udaljavanjem imenovane s posla, kao i smenu sa rukovodeće pozicije - rekli su za Blic u Narodnom frontu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Draagoooljub

pre 3 godine

"- Istina je da su me smenili. Nisam bila bolesna. Priča ima drugačiju konotaciju" И??? На крају шта је уствари истина? Шта је начелница изнела као против целој овој причи да је заражена?? Оволики текст и ништа нисмо сазнали.

nemanjicbgd

pre 3 godine

Nisam bila bolesna, a onda se ispostavilo da je zarazena!? Zar je nije sramota, da iznosi ovakve nebuloze. Sebicna i samoziva.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija