• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

15.02.2021

09:02

POČELA JE NOVA ERA INFORMISANJA: Upravo startuje NOVI PINKOV KANAL "Vesti"

Društvo

POČELA JE NOVA ERA INFORMISANJA: Upravo startuje NOVI PINKOV KANAL "Vesti"

Podeli vest

Na novom Pinkovom kanalu "Vesti", gledaoce već od osam sati čeka živi program sve do ponoći. Najnovije i najvažnije informacije moći će da saznaju od dobro poznatih TV lica naše kuće i tima mladih reportera na terenu u Beogradu i celoj Srbiji

 

U radu novog kanala najgledanije komercijalne televizije u Srbije učestvuju Srđan Predojević, Dušića Spasić, Mihajlo Pavić, Ivan Golušin i Irena Jovanović, kao i mladi novinari na najvažnijim lokacijama u svakom trenutku!

TV kanal VESTI možete pratiti kod svih operatera, na sledećim pozicijama:

SBB I EON - 023

SUPERNOVA – 011

POŠTA NET – 110 

TOTAL TV - 037 

ORION - 10

MTS – 111 

Pored toga što će biti urednici TV kanala "Vesti" Dušica Spasić i Srđan Predojević imaće i svoje autorske emisije.

 

Srđan Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće popularna Sara Stanković.

 

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa.

Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu „Vesti“.

 Kanal "Vesti" potpuno je različit od svega što je trenutno u ponudi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija