• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2021

16:31

NOVE MERE STUPILE SU NA SNAGU U 14 ČASOVA! Kafići bili prazni i pre vremena, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ BEOGRADA I NOVOG SADA!

Društvo

NOVE MERE STUPILE SU NA SNAGU U 14 ČASOVA! Kafići bili prazni i pre vremena, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ BEOGRADA I NOVOG SADA!

Podeli vest

Prema Uredbi Vlade Srbije o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, danas i sutra važiće posebne mere o radnom vremenu, objavljeno je u Službenom glasniku. Mere su stupile na snagu u 14 časova

Radno vreme se ograničava od 6.00 do 14.00 prodavnicama u oblasti trgovine na malo neprehrambenim proizvodima, restoranima, kafićima, barovima, klubovima i splavovima, zatvorenim ili otvorenim trgovinskim centrima i sličnim objektima u kojima se obavlja delatnost u oblasti trgovine na malo (tržni centri, pijace i sl.).

Foto: Tanjug

Građani i pre 14 časova napuštali kafiće

Većina kafića u Beogradu počela je da se prazni i pre 14 časova, a slično je bilo i u Novom Sadu. 

NOVE MERE STUPILE NA SNAGU! Detaljan spisak šta radi posle 14 časova, a gde ćete naići na ZATVORENA VRATA

Pogledajte fotografije koje su zabeležene nakon stupanja na snagu ovih mera Kriznog štaba:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija