• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2021

19:46

PROFESORE VULETIĆU, HOĆETE LI SE SADA ŽALITI AMBASADORIMA KVINTE?!

Društvo

PROFESORE VULETIĆU, HOĆETE LI SE SADA ŽALITI AMBASADORIMA KVINTE?!

Podeli vest

Doskorašnji potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić "grmeo" je na društvenim mrežama kada je uhapšen Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja kako će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, minitra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i kako će se žaliti ambasadorima Kvinte

Dok najnoviji dokazi nisu dospeli u javnost, Vuletić je bio najglasniji, vikao je kao Kalimero da je u pitanju nepravda.

Međutim, sada kada je narod čuo samo jedan od njegovih razgovora sa dotičnim Belivukom, pitamo se, šta sad ima da kaže?

Profesore, da li ćete se i sada žaliti ambasadorima Kvinte i kako bi oni reagovali kada bi čuli ćaskanje sa vođom kriminalnog klana?

Podsećamo, u javnost je dospeo audio snimak razgovora Vuletića i Velje Nevolje u kojem je primetno da su bili u odličnim odnosima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje Sabac

pre 3 godine

Prof Vuletic....pitajte nas iz generacije 1978 koji gA znamo iz skole,za nas je bio SUPICA tako su ga zvali u osnovnoj i srednjoj,prvo bio je klasican streber kao iz aamerickih komedija,ufek je nesto filozofirao slihtao se profesorima u gimnaziji,secamo se svi iz generacije kada je SUPICA dosa na takmicenje iz recitovanja gde su bila deca osnovna skola a mi treca godinA gimnazije on se toliko derao secam se recitacije SRBIJA je bila pesma,on je skako da pobedi decu osnovnu skolu,a kada je ispao iz takmicenja hteo je da se zali Strazburu...svasta jos sa cuvinem SUPICOM sada prof.Vuletic ha ha

Pera

pre 3 godine

Profesor Vuletić nije dostojan da bude profesor bilo gde, počev od jaslica do fakulteta. Gde su Dekani da ga isteraju sa bilo kog fakulteta. Sramota!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59