• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2021

15:41

MINISTAR VULIN U KOSJERIĆU: Sprečeno krivično delo, veći je uspeh od onog rasvetljenog/FOTO/

Društvo

MINISTAR VULIN U KOSJERIĆU: Sprečeno krivično delo, veći je uspeh od onog rasvetljenog/FOTO/

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Kosjeriću da policija mora da pojača preventivni rad na terenu kako bi bila vidljivija i prisutnija na ulicama, što bi doprinelo podizanju kako nivoa bezbednosti i učinilo da se građani osećaju sigurnije.

"Svako krivično delo koje je operativnim i preventivnim radom policije sprečeno, predstavlja veći uspeh od rasvetljenog", poručio je Vulin tokom sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske stanice Kosjerić.

MUP će, kako je dodao, nastaviti da ulaže u opremu i naoružanje policijskih službenika, a jednaku pažnju će posvetiti i poboljšanju uslova u kojima rade, kroz renoviranje i adaptaciju službenih prostorija.

Foto: MUP Srbije

 



Za potrebe Policijske stanice Kosjerić, prema njegom rečima, u narednom periodu biće nabavljena terenska vozila, koja su, imajući u vidu konfiguraciju terena, izuzetno značajna za rad policijskih službenika u ovoj opštini.

„Naš posao je da policajcima obezbedimo najbolje moguće uslove rada, kako bi se uspešno obračunali sa svim vrstama kriminala i učinili da naše ulice, parkovi, školska dvorišta budu bezbedna mesta za odrastanje naše dece“, istakao je ministar Vulin.

Foto: MUP Srbije

 



Stanje bezbednosti u Kosjeriću je povoljno, naveo je ministar napominjući da policija u ovom mestu beleži konstantno smanjenje stope kriminala.

Pojačano angažovanje i veću posvećenost, kako je naveo ministar, od policije očekuje u borbi protiv opšteg kriminala, pre svega imovinskog koji u najvećoj meri pogađa građane i koji od policije očekuju zaštitu njihove imovine.

Foto: MUP Srbije

 

Vullin je na sastanku bio zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, nkon kojeg je položio je cveće na spomen-obeležje stradalim pripadnicima Policijske stanice Kosjerić.

Foto: MUP Srbije

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija