Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

05.04.2021

11:22

PIJU LJUDSKU KRV DOK ČITAJU "OČE NAŠ", A NAKON ORGIJA DECU BACAJU U GROBNICU! Poznati sektolog otkrio detalje o ritualima CRNE RUŽE!

Društvo

PIJU LJUDSKU KRV DOK ČITAJU "OČE NAŠ", A NAKON ORGIJA DECU BACAJU U GROBNICU! Poznati sektolog otkrio detalje o ritualima CRNE RUŽE!

Podeli vest

Poslednjih godina svedoci smo naglog porasta broja alternativnih religijskih pokreta, a mnogi od njih koriste onlajn i virtuelne prostore kao mesto propagiranja svojih načela i širenja ideologije. Međutim, jedna od davno osnovanih i u našem društvu prisutnih sekti – Crna ruža, i dalje predstavlja najopasniji vid ritualnog okupljanja i delovanja

U nastavku vam prenosimo jezivo svedočenje o satanističkim obredima koji se unutar ove grupe svakodnevno izvode, a neka od njih uključuju i konzumaciju ljudske i životinjske krvi, kao i surovo ubijanje po principu nasumičnog biranja.

Ovaj alternativni pokret počinje intenzivnije da se organizuje od 1992. godine, nakon što je otkrivena zajednica od više desetina muškaraca i žena koji su se sastajali na obližnjim grobljima i pili životinjsku krv uz izvođenje dodatnih satanističkih obreda. Među njima su se mogli pronaći i maloletnici koji su nakon izvođenja redovnih rituala samopovređivali svoje telo i odavali se narkoticima, dok je njima rukovodio takozvani "šef sekte", odeven u garderobu koja mu je prikrivala lice i tako štitila identitet.

Foto: Pixabay

Kao što smo naveli na početku, ova zajednica je najozloglašenija po činjenici da njeni pripadnici oduzimaju svoje živote po sistemu "bacanja kockice", nasumičnom, ali i ispijanju životinjske, pa čak i ljudske krvi!

Pre nego što bi neko pristupio ovoj sekti, za njega se najpre organizovala takozvana "crna misa", u toku koje su okupljeni jeli crni hleb sačinjen od brašna u koje je ubačena i krv neke životinje ili čak i ljudi. U toku mise, okupljeni su unazad izgovarali "Oče naš".

Autor knjiga "Sekte i mentalna manipulacija" i "Horor pred našim vratima" Dimitrije Pastuović, poznati domaći sektolog, je veliki deo svog stručnog rada posvetio izučavanju podložnosti naših prostora razvoju sekti i izučavanju njihovih rituala.

Foto: Pexels

On je više puta posmatrao rituale koje su izvodili pripadnici ove satanističke sekte:

– Više puta sam ulazio na njihove obrede i nalazio ih na crnim misama. Misa počinje uglavnom na skrovitim mestima ili grobnicama spremljenim za sutrašnju sahranu. Oni se skupe, a pošto ih mrze da mese hleb, kupe neke žu-žu pogačice koje kasnije natope krvlju zeca ili neke životinje. Sve se to dešava uz upotrebu narkotika i na kraju se završava orgijama. Novi član koji se inicira ima jedan od uslova da prespava u grobnici koja je spremna za sutrašnju sahranu – ispričao je za Telegraf.

Ovaj autor je opisao i kontakt sa onima koje pronađe u grobnicama.

- Izvlačio sam ih iz grobnica. Prosto je neverovatno kakav je to prizor i koliko su izbezumljeni. Nalazio sam i decu od 14-15 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 3 godine

Jedna naša pevaljka je do skoro nosila CRNU RUŽU u kosi za vreme nastpa. Čak je i branila ubice njene koleginice. Verujem da je čitaocima sada jasnije o kome i o čemu se radi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija