• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

21.03.2021

13:06

BABA MU ODUZELA TELEFON, NIKO NE MOŽE DA STUPI SA NJIM U KONTAKT? Šta se krije iza nestanka Lazara (19) iz Vranja?

Društvo

BABA MU ODUZELA TELEFON, NIKO NE MOŽE DA STUPI SA NJIM U KONTAKT? Šta se krije iza nestanka Lazara (19) iz Vranja?

Podeli vest

Građane Srbije je juče tokom dana uznemirila vest o nastanku mladića iz Vranja Lazara Ljubisavljevića (19)

Njegov nestasnak je prijavila njegova najbolja drugarica, koja je otkrila nešto više o samom mladiću.

– On je tih i povučen, dobar je dečko, nije se dešavalo pre da ovako nestane ili ode. Da se dešavalo, ne bi ga puštali više iz centra za socijalni rad dok je bio tamo. On je bio u nadležnosti centra za socijalni rad dok je bio u domu, i kad je tražio da izađe iz doma vratio se u Vranje kod oca. Ja ne znam da li ga je otac oterao ili šta, otišao je posle kod babe misleći da će ostati tamo, ali ni tamo nije našao sreću – uznemireno priča njegova najbolja drugarica.

Kako nam je rekla, Lazar nije bio zaposlen, niti je pohađao fakultet.

– Nismo se čuli od 13.marta, nije ni ušao u poruke koje sam mu slala. Kasnije sam saznala da mu je telefon ugašen i oduzet od strane njegove babe, tako da sa njim sada uopšte ne može da se stupi u kontakt. Nema ga ni na društvenim mrežama. Lazarev otac se nije ni usuđivao da ode da prijavi nestanak, dok ja nisam iz Beograda zvala centralu u Vranje i prijavila – ispričala je za naš portal Lazareva najbolja drugarica.

Svi koji imaju neku informaciju mole se da se jave na broj telefona 069/3360-340, na broj telefona 192 ili u najbližu policijsku stanicu

Foto: Informer/S. T.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija