• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

22.03.2021

15:34

Jazak – dar prirode!

Društvo

Jazak – dar prirode!

Podeli vest

Najstariji nacionalni park u Srbiji, Fruška gora, spreman je da pruži sve čari i bogatstva koje nam priroda nudi

Na ovoj vojvođanskoj planini prekrivenoj livadama, pašnjacima i žitnim poljima, raste oko 1.500 biljnih vrsta od čega je više od 50 zaštićeno, a prirodna bogatstva čine je jednim od najznačajnijih ekosistema u zemlji. Zato je upravo ova prirodna oaza idealno utočište za kristalno čistu,  pitku i zdravu vodu, tako da ne čudi podatak da je upravo Fruška gora „udomila“ veliki broj izvora vode, koji predstavljaju neprocenjivu riznicu zdravlja i lepote.

Izvor Jazak vode smešten je u srcu Fruške gore i privlači pažnju svojim nesvakidašnjim okruženjem kao i očuvanim prirodnim bogatstvom koje pleni svojom lepotom. Prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene stare više od 30 miliona godina, voda Jazak sakuplja minerale koji su neophodni našem organizmu, a pomenute stene zaslužne su i za njenu kristalnu čistoću. Dodatno, njena optimalna PH vrednost pruža pravilnu hidrataciju tokom celog dana, te je Jazak voda opravdano savršen izbor za one koji žele da koriste samo najbolje iz prirode.

Jazak – prirodno dobra voda!


Tagovi:

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija