• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

26.03.2021

20:14

NIJE REALNO POPUŠTANJE MERA! Alarmatni podaci koji je izneo doktor Kon!

Društvo

NIJE REALNO POPUŠTANJE MERA! Alarmatni podaci koji je izneo doktor Kon!

Podeli vest

Epidemijske brojke u Srbiji su ozbiljne, ali može da se vidi da je došlo do usporavanja broja novih slučaja koji se sada održava na visokom nivou, rekao je za RTS epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon

Kon je, gostujući u Dnevniku RTS-a, naveo da je za očekivati da postojeće mere daju rezultat i kroz brojeve novozaraženih tokom sledeće nedelje.

- Nažalost, imaćemo smrtne slučajeve, jer oni dolaze kasnije dve do tri nedelje. Povećanje broja umrlih je nažalost očekivano - rekao je Kon.

Foto: screenshot/RTS

Tekst potpisa

Poručuje da je neophodno održati postojeće mere, i da se eventualno o nekim merama može raspravljati, ali da to trenutno nije realno.

- Nadam se da će u toku sledeće nedelje biti moguće početi razgovore - ukazao je Kon.

LEPO VREME NAS NEĆE SAČUVATI OD KORONE! Darija Kisić Tepavčević: VAKCINA JE JEDINI SPAS!

Na pitanje o navodima premijerke koja se nada da bi sledeće nedelje mere mogle da se popuste, Kon je rekao da je to perspektiva ali da je pitanje kada je to realno.

- U ovakvim brojevima nije ralno o tome pričati. Nadam se da će sledeće nedelje biti moguće - rekao je Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Kad tad, ovaj ce odgovarati ,kad tad! Hag bice malo za njega! Kriminalac, lopuza!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija