• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2021

21:42

DOKTOR KON SPREMIO BLANKO OSTAVKU!? Progovorio o napuštanju Kriznog štaba, a otkrio i ko bi po nejgovom mišljenju trebalo da je PODNESE!

Društvo

DOKTOR KON SPREMIO BLANKO OSTAVKU!? Progovorio o napuštanju Kriznog štaba, a otkrio i ko bi po nejgovom mišljenju trebalo da je PODNESE!

Podeli vest

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon večeras se osvrnuo i na ranije najave da će napustiti Krizni štab ako bude popuštanja mera

- Popuštanja mera nema. Moja blanko ostavka je tu i podrazumeva da je urađeno nešto što je urađeno protivno razumu. To se nije desilo. Da li neko misli da će korona nestati ako ja dam ostavku - rekao je Kon za Kurir TV.

Foto: printscreen RTS

Epidemiolog je naglasio da ostavku treba da daju oni koji kontrolišu poštovanje mera, a ne on.

OPET KOLO I PONOVO NEĆE GARA DA PRIMI VAKCINU U CENTRU BEOGRADA! Šta sa vama ljudi nije u redu?! Pogledajte scene kod spomenika Stefanu Nemanji! /VIDEO/

- Doneli smo meru da se nose maske na pešačkom prelazu, ali je onda ukinuta. Sada je svuda u svetu ta mera na snazi. Da li sam onda ja za to kriv. Trebalo bi oni koji vode komunalne policajce, koji vrše kontrolu da daju ostavku, a ne ja! - rekao je Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miloš

pre 3 godine

Da imate morala i osećaj odgovornosti odavno ste već trebali da se povučete i na taj način utičete na smirivanje pandemije korona virusom.

Marija

pre 3 godine

Pa što je ne potpiše i podnese već jednom?

bok

pre 3 godine

U New Yorku koncerti i publika na utakmicama a u Srbiji bi kon da se kaznjava narod zbog maske na pesackom prelazu.

Kasandra

pre 3 godine

Ovaj čovek svakoga dana, već duže od godine, zastrašuje narod i širi paniku i nikom ništa, a druge hapse zbog njihovih stavova. Kon i njegova ekipa nas svakodnevno uznemiravaju brojkama obolelih, umrlih, jednom dozom, drugom dozom... petom dozom, pa vakcinisanje po dva, po tri, po pet puta godišnje. A gde su mutanti - britanski, indijski, marsovski. A tek izraelski model i kovid pasoši i pretnje da pošten čovek neće moći da uđe u prodavnicu i kupi hleb ako se ne vakciniše. Pa ko ovde širi paniku i ko je za zatvor? Zar mislite da su Srbi blesavi? Država hapsi pogrešne ljude.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija