• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. R.

12.04.2021

19:14

ANA RAZNELA TIK-TOK, MUŠKARCI BI DA IH LEČI, ŽENE DOVODI DO LUDILA, a ona samo stasom, ali i glasom, uništava koronu!

Društvo

ANA RAZNELA TIK-TOK, MUŠKARCI BI DA IH LEČI, ŽENE DOVODI DO LUDILA, a ona samo stasom, ali i glasom, uništava koronu!

Podeli vest

Pored toga što je nesumnjivo postala seks-simbol bolnice u kojoj radi, Ana je i uspešna žena koja je vlasnica apoteke i požrtvovana majka

Popularna društvena mreža Tik tok dovedena je proteklih dana do usijanja zbog lepote jedne Šumadinke! Video-klipovima na kojima peva u uniformi medicinske sestre, i drugima u kojima u svojoj garderobi ne sakriva svoje atribute, ona je za kratko vreme izazvala pravi haos među muškarcima, ali i ljubomornim ženama. Sa prikupljenih 50.000 pratilaca za kratko vreme, ova "bomba kragujevka" bukvalno je raznela Tik tok. Zove se Ana Milanović i ima 45 godina. Pored toga što je nesumnjivo postala seks-simbol Kliničkog centra u Kragujevcu, ona je i uspešna žena koja je vlasnica apoteke i požrtvovana majka.

Pesma leči sve

Kada sam tužna, nervozna, umem da sednem u auto i da okrenem nekoliko krugova oko Šumarica, i da se tu, u vožnji, sita ispevam na sav glas
Ana Milanović

 

Poslovna žena

- Oduvek sam volela da pevam, snimala sam neke klipove i postavljala ih na Instagram... I onda sam, poslednjeg dana protekle godine, napravila snimak i plasirala ga na Tik tok mrežu... I tako je sve počelo - počinje svoju ispovest za Informer Ana Milanović.

Za to što provodi vreme na ovoj mreži ona "krivi" koronavirus i stanje koje podrazumeva izolaciju i nedostatak vremena za druženje i okupljanje.

- Medicinska sestra sam u kovid-odeljenju intenzivne nege, gde svakog dana umiru ljudi. Stres mog posla, kojim se bavim 25 godina, za vreme korone je dostigao vrhunac. Kada mi se završi smena, krećem u svoju apoteku. Kod kuće me čekaju obaveze koje ima svaka žena i majka. Ali, uz rad razmišljam o pesmama, i o načinu na koji bih mogla da ih predstavim na svoj način. I onda svake druge sedmice uzmem slobodan dan, koji posvetim sebi i Tik toku, i krenem da snimam klipove. Ja sama sebe snimam, bez ičije pomoći, mobilnim telefonom. Sama smišljam koreografije, sama se šminkam, biram garderobu. I za dan uspem da napravim petnaestak klipova - objašnjava Ana. 

Pesma kao terapija

Kada je bolje upoznate, vidite da je nova zvezda Tik toka jedna sasvim obična osoba. Živi sa svojim radostima i tugama, a snimanje klipova i pesama u suštini joj predstavlja lek protiv stresa i melem za dušu. Njoj i njenim pacijentima. Pozitivnom energijom, koje ima u izobilju, ona pravi štit od loših stvari koje svačiji život ima.
- Udovica sam, imala sam tu nesreću da mi suprug iznenada umre pre tri godine. Nakon toga, zadesila me je bolest u užoj porodici. Veliki problemi, borba i patnja... Ali, ja sam takva da pesmom koju volim oduvek sve lečim. Kada sam tužna, nervozna, umem da sednem u auto i da okrenem nekoliko krugova oko Šumarica, i da se tu, u vožnji, sita ispevam na sav glas. Nakon te "terapije" osećam se kao nova. Ne volim da me iko sažaljeva, da me teši, i gledam da u svakoj situaciji nađem nešto dobro - kaže kragujevačka "bomba". Ona kaže da će uvek raditi posao koji najviše voli, kao medicinska sestra, ali i da neće odustati od pesme i klipova, kojima raduje svoje obožavaoce na društvenim mrežama i svoje pacijente.

Ljubomorne žene strahuju za muževe

Udvarači i komplimenti nikada nisu manjkali lepoj Kragujevčanki. Kako kaže, društvene mreže joj nisu donele more komplimenata, jer je njima oduvek bila obasipana.
- Svesna sam da sam poželjna žena i nije me sramota zbog toga. Ja sam seksi, nekada i komična, ali nikada ne vulgarna, što je najbitnije. Ne vidim šta ima ružno u tome da muškarac vidi lepu ženu i da joj udeli kompliment. Jedna verovatno ljubomorna žena ostavila je komentar "zbog jedne ovakve sa Tik toka ja sam izgubila muža". Nisam htela da joj odgovaram, jer to nema nikakvog smisla. Ali mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same. Neka razmisle o tome.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 3 godine

kad klimaks uhvati .. al kasno .. nije isto sa 20 i sa 50 .. .

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija