• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2021

13:00

Održana treća godišnja skupština vojnog sindikata "Gvozdeni puk"

Društvo

Održana treća godišnja skupština vojnog sindikata "Gvozdeni puk"

Podeli vest

Danas je održana, treća po redu, godišnja skupština vojnog sindikata "Gvozdeni puk".

Gosti su, pored mnogih saradnika, bili i prijatelji iz Nezavisnog Sindikata Policije, iz IPO, iz Telekoma Srbije, Državni sekretar Ministarstva za rad, gospodin Zoran Antić i Predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine RS, gospodin Aleksandar Marković. 


Na skupštini je izvršena analiza dosadašnjeg rada sindikata, rezultati koje su postigli kao organizacija i problemi sa kojima su se susretali. Sindikalni predstavnici su izneli pojedinosti i probleme u svojim grupama i probleme sa kojima se tamo susreću zaposleni.
Ustanovljen je način rešavanja problema i nastavak delovanja sindikata u narednom periodu.

U poslednjih godinu dana, brojno stanje sindikata se dupliralo, što pokazuje da svojim dobrim radom imamo sve veće poštovanje i podršku zaposlenih u MO i VS .


Zaposleni polako prepoznaju vrednost našeg sindikata i vide učinak u toku ove tri godine. Ovo je jedini vojni sindikat u zemlji koji konstantno, svojim delovanjem, poboljšava životni, radni i materijalni standard zaposlenih u MO i VS i zbližava predstavnike poslodavca sa zaposlenima.
- Do sada nismo skrenuli sa puta i nećemo. Iako smo mlad sindikat, svojim radom i zdravim pristupom problemima imamo šanse da u narednom periodu dođemo do reprezentativnosti i izborimo se za kolektivni ugovor za pripadnike MO i VS - poručuju iz ovog sindikata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija