• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2021

15:50

Ova vežba je kruna obuke koja je trajala mesecima! Ministar Stefanović: Vojnici pokazali izuzetan nivo profesionalnosti i obučenosti

Društvo

Ova vežba je kruna obuke koja je trajala mesecima! Ministar Stefanović: Vojnici pokazali izuzetan nivo profesionalnosti i obučenosti

Podeli vest

Posle uspešno završene Združeno taktičke vežbe „Odgovor 2021“, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicima Vojske Srbije koji su danas pokazali izuzetan nivo profesionalnosti i obučenosti

- Predsednik i vrhovni komandant Vojske Aleksandar Vučić je dao visoku ocenu jedinicama koje su izvodile vežbu, zbog čega su naši vojnici izuzetno ponosni - rekao je ministar Stefanović.
 

Ministar je istakao i da su na današnjoj vežbi prikazana savremena borbena sredstva i naoružanje, kojima je naša vojska danas opremljena.
 
- Ova vežba samo je kruna obuke koja je trajala mesecima i priprema koje ste na ovim poligonima, i po kiši i po snegu, neumorno sprovodili već dve nedelje. Samo vi znate koliko je to tražilo truda i odricanja. Još jednom vam čestitam! Živela Srbija! – poručio je vojnicima Stefanović.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

Šefe jel mi ke oprosteno,jeste možeš kod Sarape i Dnevnik

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija