• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.04.2021

12:39

U "Mišoviću" 12 dece obolele od kovida,najmlađe ima 14 dana

Društvo

U "Mišoviću" 12 dece obolele od kovida,najmlađe ima 14 dana

Podeli vest

Na Dečjem odeljenju KBC "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu na lečenju je 12 dece obolelih od kovida, a najmlađi pacijent je beba stara samo 14 dana, čiji je stanje stabilno, kaže načelnica Olivera Ostojić.

I beba i mama su dobro, rekla je Ostojić za TV K.

Napominjući da je kapacitet 80 kreveta, navodi da je od početka epidemije korona virusa bilo hospitalizovano oko 800 pacijenata i obavljeno oko 1.700 ambulantnih pregleda.

"Nije toliko masovno zaražavanje dece", ukazala je Ostojić.

Foto: RTV Pink

Olivera Ostojić



Naglasila je da se sada primaju i majke i pratioci, koji su, dodaje, uglavnom pozitivni na kovid-19.

"I oni su nam sada pacijenti", rekla je ona.

Ostojić je kazala da se uslovima kada nije epidemija, godišnje bolnički leči od 2.200 do 2.500 pacijenata i ostvari više od 25.000 ambulantnih pregleda.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija