• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2021

08:18

ISKORISTITE DANAŠNJI DAN! U Srbiji SUNČANO, do 20 stepeni, ali već večeras NAOBLAČENJE SA KIŠOM!

Društvo

ISKORISTITE DANAŠNJI DAN! U Srbiji SUNČANO, do 20 stepeni, ali već večeras NAOBLAČENJE SA KIŠOM!

Podeli vest

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a u toku dana biće pretežno sunčano. Na severu zemlje od sredine dana umereno naoblačenje, krajem dana i uveče u Vojvodini moguća kratkotrajna kiša, saopštio je RHMZ



Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 6, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

U Beogradu će ujutro na širem području grada biti slab prizemni mraz. U toku dana pretežno sunčano. Krajem dana i uveče umereno naoblačenje. Jutarnja temperatura oko 6, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u toku celog perioda promenljivo oblačno, mestimilno sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, u ponedeljak u severnim i brdsko-planinskim, a od utorka u celoj zemlji.

Dnevna temperatura malo ispod proseka ili u granicama proseka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija