• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

09.05.2021

16:14

FILMSKA SCENA NA MILOŠU VELIKOM! Čovek na rampi doživeo infarkt - radnica mu spasila život!

Društvo

FILMSKA SCENA NA MILOŠU VELIKOM! Čovek na rampi doživeo infarkt - radnica mu spasila život!

Podeli vest

Uobičajen praznični dan na naplatnoj stanici "Lajkovac" na autoputu "Miloš Veliki", Uskrs, 2. maj, oko 14 časova, nedaleko od kabine za naplatu putarine u kojoj je tada radila Jelena Sinđelić, pretvorio se u pravu filmsku scenu

Naime, u tom trenutku zaustavio se automobil marke "ševrolet kruz". Vrata vozila su se otvorila, a u tom trenutku čovek je pokušavao da izađe, ali je pao pored automobila.

Jelena je odmah pritrčala u pomoć i tada je počela još jedna bitka za život.

Dok je pozivala Hitnu medicinsku pomoć, Jelena je uočila jedna kola Hitne pomoći kako se približavaju naplatnoj stanici. Reagovala je brzo i promišljeno i zaustavila ih. Lekara i medicinsku sestru odmah je odvela do čoveka kome je pozlilo. Po savetu lekara, polivala je čoveka vodom i držala sve vreme infuzije iznad njegove glave.

Zahvaljujući Jeleninoj brzoj reakciji i Hitnoj medicinskoj pomoći, Nenad Pavlović, koji je doživeo infarkt miokarda, taj dan slaviće kao svoj drugi rođendan.

- Stvarno ne znam kako da se zahvalim toj devojci! Život mi je spasila - uzbuđeno započinje svoju priču Pavlović i nastavlja: "Kretao sam se autoputem "Miloš Veliki", u smeru od Beograda prema LJigu i kada sam se približio isključenju za Lajkovac, pozlilo mi je. Osećao sam jak bol u grudima, rukama i nogama, nesvesticu, mučninu i gubitak kiseonika. Jedva sam uspeo da otvorim vrata i srušio sam se - ispričao je on.

Taj dan Nenad Pavlović neće nikada zaboraviti, ali neće ni Jelena, ni ostali zaposleni u JP "Putevi Srbije", istakli su u tom preduzeću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoon

pre 2 godine

PatriJote, ovi copy/paste novinarčići iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Stradije) ne znaju da se najveći srpski i pravoslavni praznik zove Vaskrs, a ne Uskrs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija