• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.05.2021

09:11

VELIKA GUŽVA NA GRANIČNIM PRELAZIMA Kamioni na Kelebiji čekaju pet, na Batrovcima tri sata

Društvo

VELIKA GUŽVA NA GRANIČNIM PRELAZIMA Kamioni na Kelebiji čekaju pet, na Batrovcima tri sata

Podeli vest

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš kamioni na izlazu čekaju 150 minuta, na Kelebiji 300 minuta, Batrovcima 180, a na prelazu Šid 60 minuta.

Putevi Srbije saopštili su da se na putu Stepojevac - Lazarevac (Ibarska magistrala), leva traka, u smeru Beograd-Čačak, do 26. maja od 7 do 17 časova izvode radovi na kolovoznoj konstrukciji uz naizmenično propuštanje vozila iz oba smera, uz semaforsku signalizaciju.

Radovi se danas od 08.00 do 16.00 časova izvode na održavanju hidrantske mreže, u tunelu „Šarani", na delu državnog puta I A reda broj 2, u smeru ka Čačku.

U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom dok je preticajna traka zatvorena za saobraćaj.

Na putu Pirot- Kitka, radovi na pojačanom održavanju uz periodične obustave saobraćaja, do 26. oktobra od 8 do 11 časova i od 14 do 17 č.

Dragovac - Leskovac (Gornja Stopanja), od danas do 31. maja od 7 do 17 časoa radovi na presvlačenju kolovoza asfalt betonom uz naizmenično propuštanje vozila.

Trstenik- Osaonica, do 1. jula obustava saobraćaja zbog radova na održavanju kolovoza. Alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 188 i ulice Svetog Save i Cara Dušana u Trsteniku.

Preljina - Mrčajevci, do 22. maja od 8 do 17 časova radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija