• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.05.2021

12:40

"VOZITE AUTOMOBILE OD 500.000 EVRA, KUPILI STE VILETINU..." Vedrana Rudan "prozvala" Jovanu Joksimović, evo kako je reagovala voditeljka!

Društvo

"VOZITE AUTOMOBILE OD 500.000 EVRA, KUPILI STE VILETINU..." Vedrana Rudan "prozvala" Jovanu Joksimović, evo kako je reagovala voditeljka!

Podeli vest

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Joksimović i tom prilikom, između ostalog, prokomentarisala njen brak sa pevačem Željkom Joksimovićem.

Vedrana je, najpre, istakla u kolikom bogatstvu poznati par uživa, te iznela svoje mišljenje da je Željko srećnik što se oženio jednom takvom ženom, a onda i šokirala kada je pred hiljadama gledalaca izgovorila: "Ja ne znam ni da li je vaš suprug muškarac, znate to je toliko široki pojam".

Ceo razgovor Vedrane i Jovane pročitajte u nastavku:

- Čim ja vas vidim sa dvoje predivne dece, džip najnoviji.. - započela je Rudan, a onda je Jovana prekinula: "Sa troje dece".

Ipak, Vedrana je nastavila da komentariše.

- Dvoje, ipak su atraktivniji ovi blizančići, pa najnoviji džip 250.000...

- Pa to gledate na "Pinku"... A šta se to promenilo otkako smo se vi i ja poslednji put videle?

Foto: printscreen K1

Jovana je na tvrdnje Vesne Rudan reagovala sa osmehom

- Šta ste prodali aute?

- Nisam - odgovorila je Jovana.

- Eto. Ja vidim nekog ko vozi dva auta od 500.000 koje je kupio od nekog Karića viletinu, pa pitaj Boga - pa mislim vau, a još je i lep - rekla je Vedrana, dok se Jovana smejala.

- Da, ja sam se dobro udala, mislim super sam se udala - rekla je Jovana šaljivo.

- Dobro ste se udali, ili se on dobro oženio? - pitala je književnica.

- Pa ja sam se dobro udala i on se super oženio - odgovorila je Jovana.

- Mislim da se on bolje oženio nego što ste se vi udali, ali dobro - rekla je Rudan.

- Stvarno? Pa nisam ni mislila da ćete o muškarcu nešto lepo reći - dodala je voditeljka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Što se tiče Jovane Joksimović, stvar je ukusa da li se ona kao osoba i voditelj nekome sviđa ili ne. Neosporno je da ta dama ima kvalitete i da je profesionalac u svom poslu, ali meni licno se ona nikada nije dopadala ni kada je vodila izvesnu emisiju o filmu, jer nije stručna za tu oblast, ni kada su je forsirali na Pinku u jutarnjem programu. Previše je napadna, samouverena bez potrebe, pametuje o svemu i svačemu, a nije jedina u tome, i pokušava da izigrava neku našu balkansku Opri koja je zvezda na američkoj televiziji, ali originalna i neponovljiva. Sve to Jovana nije i zato mi se čini da je samo njena bledunjava kopija. A Rudana je u pravu...

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Ja vidim nekog ko vozi dva auta od 500.000 koje je kupio od nekog Karića viletinu, pa pitaj Boga - pa mislim vau, a još je i lep - rekla je Vedrana... Ведрана је заборавила да ту Јовану пита да ли је Жељко раније и да ли сад поштено плаћа порез! Ја сам убеђена да није платио и да ни сад не плаћа онолико колико је прописано законом (певачима су концерти идеална прилика да се сав зарађен новац узме на руке а не преко свог банковног рачуна а онда се пореској управи зарада пријави много, много, много мањом).

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija