• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts

26.05.2021

11:18

UKIDA SE PUTARINA ZA GRAĐANE SRBIJE! Makedonci ispunili obećanje, nabavili 200.000 ELEKTRONSKIH KARATA

Društvo

UKIDA SE PUTARINA ZA GRAĐANE SRBIJE! Makedonci ispunili obećanje, nabavili 200.000 ELEKTRONSKIH KARATA

Podeli vest

Vlada Severne Makedonije obezbedila je oko 200.000 elektronskih karata za putarinu, koje će biti podeljene srpskim turistima koji od 15. juna do 15. avgusta budu prolazili kroz tu zemlju, saopštila je vlada u Skoplju.

Kartice, vredne oko 2,8 miliona evra, biće deljene na graničnom prelazu Tabanovce.

Vlada u Skoplju, koja je ranije najavila da građani Srbije neće plaćati putarinu u znak zahvalnosti za pomoć koju je Srbija pružila tokom vakcinacije protiv koronavirusa, je naručila oko 200.000 kartica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija