• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.05.2021

17:49

DA LI JE KRAJ BLIZU? Brnabić objasnila šta je potrebno da stavimo tačku na epidemiju!

Društvo

DA LI JE KRAJ BLIZU? Brnabić objasnila šta je potrebno da stavimo tačku na epidemiju!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da je u Srbiji vakcinisana 2.464.701 osoba, što je oko 45,6 odsto punoletnog stanovništva i ponovo je pozvala građane, posebno mlađe od 30 godina, da se vakcinišu i da na taj način "stavimo tačku na epidemiju"

Brnabić je u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanja poslanika rekla da je revakcinisano 1.963.486 građana i naglasila da Srbija ima dovoljno vakcina, te da može da vakciniše više od tri miliona ljudi.

- Da nijednu dodatnu vakcinu ne dobijemo, imamo dovoljno da vakcinišemo 3.115.000 ljudi, a već danas stiže dodatnih 100.000 Sputnjik V vakcina. Svi žele da dođu u Srbiju da se vakcinišu, a molim naše građane da budemo odgovorni do kraja i da stavimo tačku na pandemiju - rekla je Brnabić.

Premijerka je rekla da je epidemiološka situacija u našoj zemlji sve bolja i stabilnija i da pada procenat pozitivnih u odnosu na testirane, navodeći da prema poslednim podacima on iznosi oko 3 odsto, što je, kaže, veoma dobro.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija