• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2021

08:17

KO JE REKAO 38 STEPENI? U Srbiji danas i narednih dana VRELO!

Društvo

KO JE REKAO 38 STEPENI? U Srbiji danas i narednih dana VRELO!

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se od utorka, 22. juna, očekuje veoma toplo vreme s temperaturama, i jutarnjim i dnevnim, koje će biti iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine



Najviša dnevna temperatura u većini mesta kretaće se od 36 do 38 stepeni. Manji pad temperature očekuje se u petak, 25.juna.

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo. Pre podne na jugoistoku, a sredinom dana i posle podne i u istočnim i južnim, a ponegde i u centralnim predelima, promenljivo oblačno s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Vetar slab, promenljiv.

Jutarnja temperatura od 14 do 20 stepeni, najviša dnevna od 28 do 33.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo, posle podne uz promenljivu oblačnost.

Vetar slab, promenljiv.

Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 32 stepena.

Narednih dana sunčano i veoma toplo, s jutarnjim i dnevnim temperaturama koje će biti iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine.

Nestabilno s kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom biće u ponedeljak posle podne, a u utorak tek ponegde u brdsko-planinskim predelima.

Manji pad temperature očekuje se u petak, kao i prolazno naoblačenje koje će uglavnom na severu zemlje usloviti mestimično kišu i lokalne pljuskove s grmljavinom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija