• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

01.07.2021

16:16

POVEĆAN BROJ PUTNIKA NA GRANIČNIM PRELAZIMA ZBOG POČETKA TURISTIČKE SEZONE! Carinska sklužba pojačala aktivnost!

Društvo

POVEĆAN BROJ PUTNIKA NA GRANIČNIM PRELAZIMA ZBOG POČETKA TURISTIČKE SEZONE! Carinska sklužba pojačala aktivnost!

Podeli vest

Na graničnim prelazima u Srbiji povećan je broj putnika zbog početka turističke sezone, a iz Carinske službe poručuju da su pojačali aktivnosti kako bi putnici što lakše stigli na svoja odredišta

Kako se navodi u saopštenju Uprave carine, danas se očekuje veći broj putnika na prelazu Preševo, dok su na Horgošu, Kelebiji i Gradini kraća zadržavanja.

Na Horgošu, na kome su otvorene sve trake za putnički saobraćaj, na ulazu u Srbiju čeka se oko sat vremena, a na izlazu je duplo manje putnika, pa je i zadržavanje oko 30 minuta.

Na Kelebiji još nema zadržavanja pa je trenutno otvorena jedna traka na ulazu u zemlju, a na Preševu trenutno zadržavanje na izlazu je oko 45 minuta, zbog turista koji su se uputili na grčko more.

Na Gradini je danas više putnika koji su se uputili ka Bugarskoj ili Turskoj, pa se na izlazu iz zemlje čeka oko sat vremena.

Uprava carina podseća putnike da se pre polaska na put dobro informišu o zadržavanjima na prelazima, kako bi najbrže stigli do željene destinacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija